Hvordan bli kvitt Calla Lilies

April 12

Hvordan bli kvitt Calla Lilies


Calla liljer er vakre i hagen, men de kan også være sta vanskelig å fjerne fra et område hvor de er uønsket. Calla liljer vokse fra bulblike jordstengler under jorda linje. Uten tilsyn, jordstengler dele hvert år, naturligvis utvide størrelsen på Calla lilje kolonien. Å kvitte seg med calla liljer, riktig graving og fjerning av rotsystemet er avgjørende for å lykkes.

Bruksanvisning

1 Skjær alle blader og blomster ned til ca en tomme over jorda linje. Bruk skarpe sakser til å skjære gjennom den kjøttfulle bladverket.

2 Plasser en spade eller hage gaffel 6 inches fra kanten av Calla lilje kolonien. Trykk ned på spaden å synke den i bakken og deretter trekke tilbake på håndtaket til å løfte jordstengler fra jorda.

3 Børst bort jord fra rundt de viktigste jordstengler klumper, og plassere dem i en kurv eller bøtte for enkel fjerning fra området.

4 Fortsett å grave ut og fjerne calla lilje jordstengler i hele området.

5 Gå tilbake gjennom området og nøye søke etter noen biter av rhizom. Seksjoner igjen i jorda vil spire i neste vekstsesong og vil raskt formere seg.

6 Fjern eventuelle nye planter som var savnet hver vekstsesong. Calla liljer er vanskelig å eliminere, og det kan ta flere år å fjerne dem helt.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com