Spill å spille på en Wine & Cheese Partiet

March 16

Spill å spille på en Wine & Cheese Partiet


Hvis du er i humør for eleganse og moro med venner, er en vin-og-ost partiet en sikker måte å bli en populær vert mens du nyter mat og drikke. Hosting en vin-og-ost partiet høres selvforklarende i form av en handleliste, men spill er alltid moro for partiet gjester også.

Cork Chance

Før festen, begynne å samle vin korker. Ved hjelp av en rød sprittusj, farge noen få utvalgte korker på den flate enden. Bland korker i en dekorativ flettet kurv. Når du er klar til å spille, spør dine gjester til å se bort eller lukke øynene mens de trekker en kork ut. Spillere som ender opp med de røde korker vinne en flaske god vin.

Si Cheese

Dette spillet er ideelt hvis partiet er en samling av bare en håndfull mennesker. Når du forbereder osten for partiet skuffer, sette en liten bit av hver type ost på nok papir plater for å sikre at hver gjest får en av hver. Blindfold spillere, en om gangen, og se nøye hva stykke ost de plukker opp. Når de smaker osten, de har for å nevne hva det er. Skriv ned 1 poeng for hvert riktig gjetning. Flytt til den neste spilleren til å gjøre det samme, og så videre. Når alle spillerne har hatt sin tur, gi en premie til gjesten med flest poeng. En ideell premie for dette spillet ville være en ost kurv.

samtale Bowl

Avhengig av hvor stor eller liten partiet er, opprette flere team på to til tre spillere. Plukk ett lag til å gå først, sette en tidtaker til fem minutter, og kunngjøre et emne. Start tidtaker, og laget må snakke med hverandre, nonstop, om dette emnet i fem minutter. Etter at alle lagene har tatt svinger, alle gjestene stemme ved papirstemmeseddel på hvilket lag de tror hadde den beste samtalen. Vinnerlaget går hjem med en liten premie for hvert medlem.

Vin-and-Cheese Trivia

Samle lite kjent informasjon om vin og ost, og konstruere en quiz for partiet gjester. Skriv ut nok tester som så hver gjest kan spille. Fordel quizer under festen og tillate en viss tid for hvor mange spørsmål du har tatt med. Den som svarte de fleste spørsmål vinner en premie på riktig måte.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com