Hvordan lage din egen buddhistisk Robe

April 21

Hvordan lage din egen buddhistisk Robe


Den Vinaya Pitaka er en tekst som gir et rammeverk for å leve et klosterliv. Ifølge Vinaya er buddhistiske munker skal ha en tredelt drakt: single underkjole, eller antaravasaka; dobbel midje klut, eller samghati; og enkel over kappe, eller uttarasamga. Den uttarasagma er den primære buddhistiske kjortel; moderne munker noen ganger erstatte undertøy for legfolk ekvivalenter. Alle tre stykker skal være laget av falmede eller ufargede filler lappet sammen for å ligne en ris-feltet. Når filler er ikke tilgjengelige eller ny klut har blitt gitt som en gave, må det kuttes og vasket kraftig for å forvrenge stoff og fjern noen dekorative farger. Disse strenge regler forsterke bruken av klær for varme og beskjedenhet.

Bruksanvisning

1 Vask materialet grundig for å fjerne skitt og så mye fargestoff som mulig. Tørr i solen. Iron om nødvendig.

2 Kutt store rektangler ut av kluten som er minst 12 inches med 6 inches.

3 Spre ut rektanglene i et enkelt lag på et flatt underlag. Overlapping kantene på hvert stykke stoff for å danne en enkelt rektangel som er ca 9 fot lang og 6 fot bred.

4 Sy en rett søm langs overlapp grensen av hver bit for å danne et enkelt ark med klut.

5 Hem kantene av arket for styrke. Brett den rå kanten over en gang en tomme og sy den på plass. Bruk en whipstitch eller teppe sting for å feste den rå kanten.

6 Brett kappe over fem ganger i vekslende fjell og dal folder, som en vifte, trekkspill-stil. Den kastet kappen vil være 6 fot lang og 2 fot bred.

7 Brett kappe i to for å danne et rektangel 3 fot lang og 2 fot bred.

1 Drape kastet kappen over høyre hånd slik at den løse enden av materialet er mot toppen av din hånd, som peker til venstre.

2 Klem dette løse enden med venstre hånd og dra for å angre to av de fem folder. Hovedtyngden av den foldede kappe vil forbli i høyre hånd, materialet i venstre hånd vil være ett lag tykk.

3 Overfør foldet materiale fra høyre hånd til venstre skulder, holder slutten klemt i venstre hånd.

4 Hold din venstre hånd bak ryggen din og overføre den løse enden til høyre.

5 Trekk materialet rundt uten løsner bunten fra venstre skulder. Brette enden under din høyre underarm. Bruk en mild shake for å løsne foldene slik at du er i stand til å trekke materialet rundt dette langt.

6 Fjern materialet fra underarm med venstre hånd og dra det over hele forsiden av kroppen din til venstre skulder. Løft bunt på venstre skulder og brette enden av materialet under denne haugen. Bruk begge hender til å ordne materialet slik at det faller jevnt ned forsiden av kroppen din.

7 Hold et bredt belte mot magen. Pakk endene rundt ryggen og knyt dem i front.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com