Pedagogisk oppslagstavle Ideas

May 25

Pedagogisk oppslagstavle Ideas


Lærere bruker oppslagstavler som en måte å minne elevene om kommende ferier eller temaer. Disse plakatene er ikke bare for estetikk, men kan gi en utmerket læring mulighet for studentene, enten gjennom meldingen i displayet eller gjennom å bidra til å skape oppslagstavlen displayet. Prøv disse ideene til å undervise elevene mens du oppretter den nyeste oppslagstavle display.

nedtelling Boards

Gjør hele brettet én måneds kalender og telle ned til neste arrangement eller ferie med elevene. Hver dag i måneden må ha en lomme av noe slag. Et stykke papir stiftes på sidene og bunnen skal fungere godt. Du vil også trenge et objekt for å flytte fra en dato til den neste. Hvis du teller ned til jul, lage en liten nisse, eller gjøre en mann i en badedrakt for å telle ned til sommeren. Hver dag vil du og dine elever flytte mannen frem ett sted, så kan du telle antall dager igjen sammen. Dette er en god aktivitet for kindergartners eller første-klassinger som fortsatt lærer å telle. Det er ubegrensede muligheter for interaktive reklametavler; de er en utmerket måte å få klassen tenkning som en gruppe.

Miljø

Det er lett å lære barna å ta vare på miljøet med denne "miljøvennlig" skjerm. Displayet vil ha gress, blomster, et tre, fugler, solskinn og en søppelkasse. Staple små biter av søppel på toppen av søppelbøtten å gjøre det ser ut som det flyter over. "Sett Kull på plass" er en mulig bildetekst, men føler seg fri til å komme opp med din egen. Små barn vil lære at søppel hører hjemme i søppelbøtten. For eldre barn, lære dem en lekse i resirkulering ved å la dem hjelpe deg med hele skjermen. Et par uker i forveien, har elevene begynne å bringe inn interessant, rent søppel. Utfordre elevene til å komme opp med måter å "resirkulere" søppel inn i en flott utstilling, bruker så lite nytt materiale som mulig. Studentene skal lære at en søppelkasse gjenbrukes til noe vakkert.

Internet Safety

Lær elevene ansvarlige internettvaner med en "Information Highway" tema oppslagstavle. Bare lage en svart vei gjennom en enkel bakgrunn. En datamaskin på hjul for å reise den veien er et flott tillegg. Innlegg highway skilt langs veien som fremmer sikkerhet på Internett. "Ikke gi ut personlig informasjon", "Ikke Møt med fremmede" og "Last ned med Caution" er noen forslag, men se hva din klasse kan komme opp med først. Denne skjermen vil tjene som en påminnelse om å bruke internett trygt, men utviklingen av skjermen er en måte å starte Internet sikkerhet diskusjon med elevene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com