Sjekkliste for møblering et hjem

August 25

Sjekkliste for møblering et hjem


Flytte inn i ditt første hjem kan være en spennende opplevelse. Innredning hjemmet ditt er kanskje ikke så spennende. Det kan være overveldende når du bestemmer hvilke gjenstander du trenger. Hvert hjem er forskjellige, så justere listen i henhold til dine behov.

Soverom

Du tilbringer mest tid hjemme på soverommet. Soverommet ditt lagrer nesten alle dine personlige varer og klær. På soverommet, bør du ha en madrass og seng ramme og puter, tepper, dyne og sengetøy for sengen. Andre møbler du bør inkludere en kommode, nattbord, stol og speil. Du vil også trenge kleshengere, lampe, telefon og en vekkerklokke.

Stue

Stuen er stedet du og dine gjester vil sosialisere. Det er viktig å gjøre stuen komfortabelt og vennlig. I stuen din, bør du ta en sofa eller stoler, sidebord, underholdningssenter, bokhylle, salongbord, lamper og dalbaner. Det kan være lurt å ta med elektronikk som TV, stereo, video spillkonsoll og en DVD-spiller.

Kjøkken

Et kjøkken kan inneholde mange apparater, møbler og kjøkkenutstyr. Du ønsker kanskje å kjøpe en mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister, blender, mikser og food prosessor. Selv om disse apparatene er valgfrie, de er vanlig for matlaging. Du må også tallerkener, skåler, glass, gryter og panner, boksåpner, bestikk, spatler og et bord med stoler. Du må kanskje kjøpe et kjøleskap og komfyr, dersom ikke inkludert i ditt hjem.

Kontor

Hvis du planlegger å inkludere et kontor eller studere området, må du kjøpe møbler for dette området. Vanlige møbler for kontor er et skrivebord, stol, datamaskin, bokhylle, arkivskap og lampe. Du trenger også en datamaskin og skriver og små kontorverktøy som en stiftemaskin, blyanter, penner og papir.

Bad og rengjøring forsyninger

For å holde deg selv og hjemmet rent, må du kjøpe rengjøring forsyninger. Rengjøring forsyninger å vurdere er svamper, rengjøring kjemikalier, kost, mopp, dusting kluter, stempelet, toalett børste og en støvsuger. Du må også håndklær og vaskekluter og personlig hygiene elementer.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com