Slik feilsøker en Simplicity Starter Solenoid

June 13

Slik feilsøker en Simplicity Starter Solenoid


Simplicity gressklippere bruke en forrett solenoid at noen ganger lider av problemer. For å finne ut om problemet er starteren solenoid eller en annen del av gressklipperen, teste magnet spenning lesing med et multimeter. Denne feilsøkingen løser enkle magnetproblemer. Vanligvis den enkleste løpet av handlingen når du arbeider med en helt ødelagt solenoid er å erstatte den. Per februar 2011 kan du kjøpe en Enkelhet starter solenoid for ca £ 6.

Bruksanvisning

1 Finn magnet starteren av Simplicity gressklipper. I de fleste Simplicity gressklippere, er magnet under frontdekselet eller hette, i nærheten av batteriet. Finn den positive batterikabelen og startkabel som er festet til solenoiden. Disse kablene er røde. Fjern startkabelen med en skiftenøkkel.

2 Slå multimeter til 20 volt. Slå Enkelhet gressklipper på og ta på den svarte sonden av multimeter til gressklipperen chassis. Trykk på den røde sonden av multimeter til stillingen som batterikabelen. Legg merke til lesing. Det bør være rundt 12 volt.

3 Trekk den røde sonden fra batterikabelen og trykk den til siden av solenoiden, i stedet venstre ved fjernet kabelen. Kontroller spenningen. En lesning av null indikerer at magnet er ferska.

4 Fjern solenoid hvis det er ferska. Slå av gressklipperen og trekk ut nøkkelen fra tenningen. Koble batterikabelen fra magnet. Koble klippet ledningen til ledningsnettet med en skrutrekker. Skru festeboltene ved hjelp av en skiftenøkkel og fjern solenoid.

5 Koble til kablene hvis magnet ikke ferska. Napp forsiktig på kabler for å sikre at de er ordentlig på plass. Løse kabler kan forårsake magnetproblemer.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com