Hvordan spare Magnolia Seeds

February 7

Hvordan spare Magnolia Seeds


Å vite hvordan du kan spare magnolia frø tar ikke mye arbeid og gir deg sjansen til å produsere "arvestykke" magnolia trær. Det magnolia er en velduftende og dekorative tre som produserer blomster av samme navn. Sentrene av disse blomstene skjuler en pod full av røde magnolia frø. Lagre dem, og deretter plante dem på et senere tidspunkt.

Bruksanvisning

1 Klipp pod som inneholder frø fra den grenen av magnoliatre. Bruk clippers å gjøre dette, kutte i spiss vinkel. La ca 3 inches av stilken på frø pod.

2 Plasser frø pod med pod-siden ned i en papirpose. Heise åpningen av sekken rundt oppover-vendt stilken av frøet pod for å lukke posen.

3 Pakk en gummistrikk rundt bunched opp papir sekk og stilken av magnolia frø pod. Dette holder pod henger på plass i posen slik at den kan tørke og kaste frø.

4 Plasser Bagasje frø pod et tørt sted, for ca to uker. I løpet av denne tiden, vil pod helt tørr, og slippe alle kernel-lignende frø fra sine avlange groper.

5 Tøm pose falt frø inn i en papirkonvolutt. Plasser konvolutten i en skuff eller et annet tørt og mørkt før du er klar til å plante dem.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com