Hvordan Ride Gate BMX

February 25

Hvordan Ride Gate BMX


Lære å ri street BMX krever fysisk utholdenhet, praksis, og en viss risiko. Street BMX triks inkludere ferdigheter som kaninen hopper, sliping avsatser og rekkverk, finne naturlige og menneskeskapte ramper for å gjøre hopp, vegg ritt og boder. Generelt krever gatekjøring evnen til å se muligheter i et bybilde som sement og metall-formet bike park. Med en godt laget BMX sykkel, hjelm, pads, og noen flid kan du være godt på vei til å gjøre narr gate BMX.

Bruksanvisning

1 Velg en sykkel ramme laget spesielt for street BMX. Du trenger en sterk ramme laget av 4130 krom. Aluminium rammer er mer egnet til racing BMX. Sørg for at sykkelen har knagger for sliping også.

2 Trekk opp på styret mens du justerer vekten litt tilbake. Når forhjulet er i luften, trekker knærne mot brystet for å heve sykkelen helt ut av bakken. Denne standarden trikset kalles bunny hop. Nesten alle gatekjøring triks hengsel på din evne til å gjøre en bunny hop.

3 Ride parallelt med en hylle som er litt høyere enn midten av hjulene. Bunny hop høy nok til å gi forhjulet og bak pinnen på hylle. Gli langs kanten før du mister hastighet og deretter hoppe av. Dette kalles sliping. Forsøk dette med inngangs pinne på kanten også, men vær forberedt på en bråstopp dersom hylle ikke er vokset.

4 Hoppe av trapper. Ride fra toppen av en liten trapp sak (en eller to trapper på først) og kaninen hoppe av rett før kanten. Land med ryggen dekk først, da dette vil gi en stabil landing.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com