Hvordan konstruere en murstein planter

July 27

Hvordan konstruere en murstein planter


Planters installert over bakken bryte monotonien og legge sprut av farge til landskapet. Slike planters er vanligvis laget av materialer som stein, steiner, blokker eller murstein som blander godt uten å stå ut eller vises kunstig. Bygg murstein planters for en billig oppløft til din hage. Den tradisjonelle byggemateriale er slitesterkt, allsidig og står naturlige elementer uten å gi etter. Konstruer en planter i ønsket fasong for å forbedre anken av plassen.

Bruksanvisning

1 Lay hageslange eller spre pulverisert kritt over den markerte området for å bestemme form og dimensjoner av planter. Bruk treplater for å danne rette linjer før den spredte seg kritt rundt dem.

2 Trekk ut noen vegetasjon som vokser innenfor omrisset ved hjelp av en spade. Løsne jorden til en dybde på 2 inches å bryte hauger i små biter. Grav en 4-tommers grøft over kritt mark, en tomme bredere enn murstein. Pound basen med en sabotasje til nivå det.

3. Hell en jevn strøm av vann til betong i en bøtte, blandes med en sparkel til den er fuktet til en is-lignende konsistens. Unngå å bruke betong i overkant for å forhindre svinn fordi du bare trenger noen å danne et sikkert fotfeste for mursteinene.

4 til betong i grøften til 2 inches fra ytterkantene. Start fra ett hjørne og jobb deg rundt utgravingen til du kommer til hjørnet igjen. La betongen herde.

5 Påfør mørtel til bunnen og sidene av en murstein og senk den inn i et hjørne av grøften. Trykk forsiktig, så det setter på plass og skrape overflødig mørtel som kommer ut fra sidene. Gjenta prosessen med å spre mørtel over hele bunnen og to sider av hver murstein før senke den over betongen for å fullføre den første raden, eller kurs. Space murstein 3 / 8- til 1/2-tommers fra hverandre.

6 Forskyv murstein i den andre (over) rad etter den nederste raden er fullført. Spre mørtel over basen og på sidene av mursteinene i andre rad til fullstendig. La planter denne høye, eller hoper rader av murstein til den når ønsket høyde. Rave klosser over hver rad for ekstra stabilitet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com