Creative Halloween Toll

May 1

Creative Halloween Toll


Hver 31 oktober, voksne og barn rundt om i USA kle seg i alle typer kostymer til Halloween. Folk velger tradisjonelle drakter som en heks eller spøkelse eller velge tegn som er populære som Spider-Man eller Askepott. Det finnes andre alternativer, men at er litt mer kreativ og vil være snakk om nabolaget ditt når du hodet ut trick-or-behandling.

Naturkraft

Kle seg som en tornado eller tordenvær kan være et godt valg for alle som er begeistret for været. For å opprette en tornado drakt, må du lage en trakt ut av hønsenetting som passer rundt personen. Dekk trakt med bomull batting og skape virvlende skitt med svart spraymaling. Legg stropper som bruker streng eller lange stykker stoff. For å gjøre et tordenvær, trekke store gule lyn på papp og klipp dem ut. Fest lynnedslag til personen iført drakt med tape eller hyssing. Har personen bære mørk blå eller svart og bære en liten sprayflaske til Spritz vann på folk, hermet regn.

Box Kostymer

Det finnes flere forskjellige kostymer du kan gjøre ved hjelp av pappesker, inkludert et trafikklys, akvarium og boks med popcorn. For å gjøre alle kostymer, begynner med en opp-ned-boks med de beste flaps fjernet og arm og hode hull skåret ut. For lyskrysset, maling boks sort og legge en rød, grønn og gul sirkel. For akvariet, vil du også male boks sort, deretter male et stort rektangel på forsiden blå. Du kan legge til fisk med klistremerker eller maling. For å lage popcorn boks, maling boks hvite og da, med rød maling, legge vertikale striper. Du bør også male ordet popcorn nær toppen av forsiden i svart. Du kan dekke toppen av boksen med hvite pakking peanøtter eller faktiske poppet popcorn.

Søppelpose Kostymer

Du kan lage flere forskjellige kreative kostymer med en søppelpose. Den mest åpenbare er en pose med søppel. For å gjøre denne drakt, ta en stor, svart plast søppelsekk og kutte ut arm og ben hull. Knyt toppen av posen løst rundt halsen. Fyll posen med sammenkrøllet avispapir så det ser ut full. Knyt biter av søppel på utsiden så det ser ut som posen er overfylte. En annen drakt alternativ er en Gumball maskin. Du trenger en stor og tydelig søppelpose og blåst opp fargede ballonger. Legg arm og ben hull i plastposen, men sørg for at de passer godt. Fyll søppelpose opp med ballonger, eller gumballs, og knytte posen løst rundt halsen. Legg en papp tegn til fronten si "gumballs" og en pris. Godta penger i hånden, hvis noen byr.

Rask og moro

Hvis du har svarte klær og hvit og gul tape, kan du slå deg til en motorvei. Bruk alle svart og plassere den hvite og gule tape på kroppen din slik at den ligner veien striping. Legg veiskilt laget av papp, hvis du ønsker. Du kan også slå deg til en smarty bukser ved liming eller taping pakker av Smarties godteri hele et par bukser. Andre siste liten-kostyme ideer inkluderer en stekt egg, som du kan lage med alle hvite klær og en gul sirkel festet til fronten, eller en nudist i streik, noe som krever at du bare å bruke vanlige klær og bære en picket skilt som sier " nudist i streik. "


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com