Morsomme 70th bursdag gaver til kvinner

February 23

Morsomme 70th bursdag gaver til kvinner


Bursdager er alltid en spesiell måte å feire livet. Slå 70 er en milepæl fordi det viser at en person har levd et langt liv. Det er også et tiår bursdag som bare kommer rundt en gang hvert 10. år. Mens tidligere år har kanskje sett drama på en bursdag, snu 70 er vanligvis en bursdag for moro, humor og nyter livet. Å få den perfekte morsom gave til en kvinne 70-årsdag er utfordrende fordi morsomme og humoristiske gaver kanskje ikke alltid gjøre en kvinne føler seg lykkelig når hun blir eldre.

Golfer Gift Basket

En kvinne som er en golfspiller og nådde sin 70th fødselsdag ville nyte en rosa golf gave kurv full av golf elementer og godbiter. Inkluder noen høy kvalitet golf baller, noen golf tees og noen hansker. Golf hodet dekker formet som søte dyr tegn er tilgjengelig på flere online nettsteder og ville gjøre en flott tillegg til kurven. Du kan også vurdere noen pocketbøker på golf, alt fra biografier til golf historie å spille tips.

retro Candies

70 år gammel, kanskje en kvinne lang for smak av sin ungdom, slik som godteri. Vurdere en gave kurv med godteri fra 50- og 60-tallet som Good 'n' Plenty, svensk Fish, Bazooka Bubble Gum, Pixie Stix, Mallo kopper og Necco Wafers. Disse retro candies er tilgjengelige fra en mengde nettbutikker og noen spesialitet murstein og mørtel godteri butikker. Bare sørg for at mottakeren ikke har noen helseproblemer som diabetes som ville gjøre en slik gave upassende.

Fun T-skjorter

T-skjorter og til og med svette skjorter med humoristiske slagord vil gjøre Bursdag jente smil. Ideer som "70 og fabelaktig" eller "70 er syv Perfect 10s" vil få henne leende mens du gjør henne føle seg godt om hennes alder på samme tid. Det minner henne på at mens hun kan bli eldre, er hun fortsatt fabelaktig.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com