Craft Prosjekter med feed Sacks

February 4

Craft Prosjekter med feed Sacks


The Roaring '20s brakte den amerikanske kvinnen mer enn kortere hem linjer og pin krøller. Den har også ført fasjonable feedsacks. Tidligere kvinner resirkulert ren bomull feedsacks inn håndsydde elementer som sengetøy, bleier, undertøy og kluter. Når ord av denne praksisen nådde ørene av feedsack produsenter, begynte de å produsere feedsacks med fargerike utskrifter, ifølge QuiltHistory.com, utvide feedsack mote til etableringen av kjoler og spille klær. I dag kan du bruke feedsacks å legge til et snev av vintage og hint av nostalgi til laging prosjekter.

Hjemmedekorasjon

Gi ditt barns soverom utseendet enklere dager. Skjær vintage feedsacks inn quilting blokker og gjøre en jente dyne med floral utskrifter eller en gutt dyne med striper og nautiske utskrifter. For biblioteket, skape feedsack markørene ved å sy to stykker av feedsack materialet sammen og fylle med sand. For din egen stue, gjør feedsack sofa puter eller reupholster en fotskammel med attraktiv feedsack materiale. Ramme og matt arrangert kvadrater av dine favoritt feedsack mønstre for å skape attraktive veggen kunst.

mote tilbehør

Vis frem din smak for vintage tekstiler med feedsack tilbehør du kan bære. Vesker og totebags kan enkelt gjøres fra feedsack. Bruk en enkel veske mønster og erstatning feedsack for den anbefalte stoff. For ekstra appell, linje vesker og poser med en utfyllende mønster. Lag vintage-stil anheng ved å plassere deler av feedsack stoff inne i en klar akryl harpiks anheng funn. Feedsack hårspenner hjelpe deg å lage en myk romantisk frisyre. For å gjøre, dekke en knapp med feedsack klut. Sy å feste til håret klippet.

Dukker og Miniatures

Hvis du liker å lage eller samle dukker og miniatyrer, bruk feedsacks å lage dukkeklær og å polstre miniatyr møbler. Feedsacks med mindre utskrifter gjøre ideelle tapeter for dukkehus. Likheten med vintage tapet er bemerkelsesverdig. Lag miniatyr biter av vegg dekor av framing en liten blomst fra en feedsack print - blomster er ganske vanlig blant feedsack utskrifter.

Gaver

Gi barn lune kosedyr laget av fargerike feedsacks. Skjær ut enkle former som bamser, ender og fisk. Sy kantene og ting med økologisk bomull fylling for en enkel leketøy for et barn å presse, klem eller visning som en del av en samling. Feesacks også gjøre ideelle gaven journal og bokomslag. Laminat strimler av feedsack klut for å matche bokmerker eller legge biter av feedsacks til en stripe av filt, sy kantene og fest utsmykking som knapper og bånd.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com