De beste gaver for en femti år gammel kvinne

September 21

De beste gaver for en femti år gammel kvinne


Når en kvinne blir femti, hun vil forholde seg til følelsen av å bli eldre og mangler hennes ungdommelige dager. Mange gaver for en kvinne å snu femti er kneble gaver eller andre humoristiske gaver som ikke er alt som morsomt. Behandle henne til en dag hun fortjener, for eksempel en dag med velvære, fine smykker, eller en designer element hun har ønsket for det meste av sitt voksne liv.

designer veske

Kvinner lever sitt liv å ta vare på alle andre og tenker på seg selv sist, noe som gjør en designer veske en av de beste gaver for en 50 år gammel kvinne. Ingen knock-offs her; gi henne the real thing. Kom sammen med venner eller andre familiemedlemmer, sette pengene dine sammen og få henne vesken hun alltid har ønsket.

Den dagen du ble født

Bringe henne tilbake i tid ved å gi henne en avis som kom ut det året hun ble født. Mange spesialitet gavebutikker lar deg velge en dato og har forsiden av at avisen trykket opp. Når du mottar avisen, har det innrammet og gi det til henne som en gave sammen med andre gaver fra det året hun ble født, for eksempel fotografier av huset hun vokste opp i, leker eller spill som var populært i det året, eller en bok dedikert til det året hun ble født, med historiske hendelser.

50 Gaver

En av de beste måtene å vise sin makt femti, er ved å gi henne en 50 gave. For eksempel gi henne 50 dollar regninger, 50 lodd eller 50 trøfler. Har 50 av hennes venner sende en grunn til at de elsker henne, eller skrive ned 50 grunner til hvorfor du elsker henne. Gjøre henne et fotoalbum med 50 fotografier av hennes familie, venner og elskede kjæledyr. Sett sammen en gave kurv med 50 små gaver. Kast henne en bursdagsfest med 50 av alt; 50 cupcakes, 50 ballonger og 50 gjester.

Gull Gaver

Innlemme den tradisjonelle 50-årsjubileum gave av gull til hennes bursdagsgave. Gaver av gull inkluderer smykker, minnesmerke eller smykkeskrin, gravert penn, skrivebord klokke, klokke, lommebok eller tilbehør som en clutch eller lommebok. Det er også hjemmelagde gull gaver inkludert en uferdig boks spraymaling i gull eller en gull-tema gave kurv fylt med en rekke elementer, som for eksempel gull-innpakket godteri, gull champagne fløyter og bakevarer dusted i gull spiselig glitter.

Spa Day

En av de beste gaver for en 50 år gammel kvinne er en dag med velvære. Behandle henne til en all-inclusive dag på spa. Gi henne et gavekort for en hel dag er verdt av velvære, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger, gytjebad, manikyr, pedikyr og frisørsalong tjenester. Gi henne en gave token å tilbringe dagen med å slappe av seg selv, eller invitere et par venninner til å gå sammen med henne. En annen idé er å gi henne to spa Gave tokens for henne og hennes ektefelle.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com