Dyre To års jubileum gaver til kjæresten min

January 1

Dyre To års jubileum gaver til kjæresten min


Det er din to-års jubileum, og du ønsker å få kjæresten din noe. Siden det er en stor dato, trenger du ikke ønsker å gå den tradisjonelle eller billig rute, så hva får du? Fortvil ikke! Selv om hver fyren er forskjellig fra den forrige, er det noen elementer og gaver som er garantert å forlate ham lykkelig lamslått.

fancy Gadgets

Gutter liker ikke noe mer enn gadgets, og det er bundet til å være den rette for din kjæreste. Hvis du ønsker å bruke litt penger og få den vise, gadgets er en enkel, men likevel elegant gave. Finne den rette kan være så enkelt som å betale oppmerksomhet til kjæresten din og finne ut hva han bruker mest, eller hva han snakker om det mest. Hvis det ikke fungerer, spør sine venner; det er en selvfølge at en av dem vil vite hva han er i. Tenk smarttelefoner, HD-TV, DVR, digitale kameraer, spillkonsoller og mp3-spillere. Når du har bestemt på et produkt, kan du bruke eBay.com eller Amazon.com for å finne den beste prisen, og unngå overprisede butikker.

Dyrt Day Out

Slå to-års jubileum gave til en hendelse ved å ta kjæresten din ut for en dag med moro og fritid på deg. Denne gaven gir to ganger, siden du kan oppleve det samtidig som kjæresten din. Siden dette er en to-års jubileum, tenke større enn bare et måltid på en fin restaurant (men slutter det er en perfekt cap på dagen); prøve noe spennende, som fallskjermhopping, eller slapper av, for eksempel et par massasje og dag på spa. Du kan legge til spesielle innslag som små gaver på hver destinasjon - ved hjelp av en limo for å komme seg rundt i stedet for en bil - eller bare holde det enkelt, men sørg for at du har minst to eller tre aktiviteter for å sikre en spesiell dag.

Ferie og arrangementer

Hvis du har penger, det er ingenting mer minneverdig å gi som en gave enn en ferie eller tur til å gjøre noe helt spesielt. En flott gave ferie kan være noe tradisjonelt, som en Caribbean cruise eller en tur rundt i Europa, eller det kan være noe unikt som en no-destination 10-dagers par biltur eller en mat tur i et område kjent for sin mat. Hendelser som store konserter eller festivaler er gode destinasjoner for en spennende tur også. Nøkkelen er å ta kjæresten din et sted han har alltid ønsket å gå og å gjøre det uventet at han er blåst bort av din omtanke og raushet.

Sjeldne og unike gaver

Hvis noe personlig og unikt er mer din type gave, få ham en sjelden elementet er en sikker-brann rammet. De fleste mennesker har en favorittfilm, musiker eller popkulturen gjenstand av noe slag, og finne ham noe sjelden relatert til hans interesser gjør en utmerket gave. I tillegg til pop kultur elementer, kan andre sjeldne gaver være noe elskede fra barndommen eller ungdomsårene, en kostbar klesplagg eller smykker, eller til og med en hard-to-finne mat eller alkoholholdig drikke, for eksempel vin. Jo mer kreativ du er med denne type gave, jo bedre. Igjen, er det best å bruke Internett for å finne de mest interessante elementer, så prøv Craigslist, eBay og Amazon før du hodet til en butikk.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com