Hvordan lære barn hvordan å lage et Fadervår bokmerke

February 14

Hvordan lære barn hvordan å lage et Fadervår bokmerke


Huskeliste ikke bare hjelpe barna holde sin plass i bøkene, kan de hjelpe dem å lære sine bønner. Den mest universelle kristne bønn er "Herrens bønn", også kalt "Fader vår". Denne enkle bokmerke håndverket vil hjelpe barna å lære «Fadervår» og gi dem en referanse for å holde på sine stands eller i sekken.

Bruksanvisning

1 Finn ord "Herrens bønn" i Bibelen. Skriv bønnen inn i et tomt dokument på datamaskinen.

2 Formater dokumentet i to 2¾-tommers kolonner. Dette er standard kolonne dimensjonering på de fleste PC-dokumenter. Kopier bønn i begge kolonnene. Center og endre størrelsen på teksten så det er rikelig grensen til pynt.

3 Skriv ut dokumentet på hvit eller pastellfarget kartong og kuttet i 3½-tommers strimler. For en rettere kant, bruker en papirkutter.

4 Dekorer bokmerkene med fargestifter, tusjer eller fargeblyanter. Barn kan også ha glede av klistremerker og frimerker.

5 Dekk bokmerker med kontakt papir og trim overflødig kontakt papir til en ½-tommers ramme rundt bokmerket.

6 Lag et hull på toppen av bokmerket med en hulle. Tråd dekorative bånd eller garn gjennom hullet, og knyt endene sammen. Det kan også binde en pony vulst til den enden av båndet. Dette gjør det enkelt for barn å finne bokmerket i sin bok.

1 Kutt kartong langs i 3½-tommers strimler, ved hjelp av saks eller en papirkniv. Dette vil gi deg to bokmerker per ark av kartong, med en liten left stripe.

2 Skriv ut i fet skrift øverst på listene: "Herrens bønn."

3 Kopier ord "Herrens bønn" på stripen ved hjelp av tynn tusj markører eller blyanter. Eldre barn vil være i stand til å kopiere den fullstendige bønnens ord på papiret stripen. Yngre barn kan være i stand til å skrive ut bare de første ordene i bønnen på stripen.

4 Se trinn 4 til 6 i kapittel 1 for instruksjoner om å dekorere og etterbehandling bokmerkene.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com