Hvordan bli en jagerpilot

October 18

Hvordan bli en jagerpilot


The United States Navy, Air Force og Marines har alle rørledninger for å bli en jet fighter pilot. Å bli jagerpilot er en lang og vanskelig oppgave. Men for de menn og kvinner som utfører det, ingenting kan måle seg raskt tempo og spenning som denne karrieren tilbyr.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilken gren av den tjenesten du ønsker å delta. Navy og Marine Corps jagerfly fly ut av hangarskip og distribuerer den til sjøs for seks måneder av gangen.

2 Skriv inn en offiser program. Du må være en offiser til å fly i noen av disse tjenestene. Baner eksisterer fra Naval eller Air Force akademier, Sjøforsvaret eller Luftforsvaret ROTC og Befals eller Training School.

3 Finn ut om du oppfyller de fysiske kravene. Kravene til å fly er strengere enn de vanlige commissioning krav, spesielt når det gjelder synet. Det er også krav til størrelse; du må passe i cockpiten.

4 Velg luftfart som din karriere feltet på din kommisjon. Gjør så godt som mulig i din commissioning program for å gi deg den beste muligheten til å få ditt beste valg. Du vil komme til å be om feltet av ditt valg, men de militære vil ha det avgjørende ord.

5 Gå til flyskole. Initial flytrening vil være den samme uavhengig av hvilken type fly som du skal fly. Igjen er sterk prestasjon avgjørende.

6 Plukk jetfly eller fighter eller bomber avhengig av tjenestegren for neste nivå av flytrening. Rute studenter er brutt opp i låter som helikopter, propell eller jetfly. Ikke alle får sitt førstevalg.

7 Kom i god fysisk form. Fysisk form er viktig gjennom offiser og flygetrening.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com