French Country Gardiner Ideer

January 18

French Country Gardiner Ideer


French land refererer til en uformell, men elegant design tema som bringer i farger og teksturer funnet i en fransk eller Provence landsbygda. Du kan ta med stil inn dine gardiner ved å benytte stoffer som finnes i den gamle gården boliger ligger i åsene eller bruke tradisjonelle franske stoff design.

Patterns

Toile stoff gjentar et mønster - vanligvis av et par eller en pastoral scene - og bringer farge og tekstur til vinduet ditt. Toile kommer i en rekke fargevalg, for eksempel blå, rød eller gul design med en hvit eller krem ​​bakgrunn. Striper og sjakkbrettmønstre florerer i fransk land utforming som gjør floral utskrifter. Floral utskrifter kan være dempet toner av blomster fra hagen eller den nye lyse floral sengetøy trykte paneler fra Frankrike med koraller, grønt, svart og fuchsia.

Materiale

Naturlige stoffer danne ryggraden i en fransk landet design. Velg bomull eller lin for sin tekstur og holdbarhet, mens en delikat myk blonder fungerer best når den brukes som en trim eller i en under-gardin kapasitet. Tikker, en hardfør stoff med en tykk veve, henger som romdeler gardin eller gardiner over en stang til gulvet. Cheesecloth, et løst vevd stoff, bringer privatliv til et rom når drapert over et vindu eller bundet like under panelet.

Stil

De fleste vindu behandlinger tilpasse seg en fransk landet design. En romersk skygge, når laget med en toile stoff, tar på en fransk stil, eller en cafe gardin med en rød checkboard utforming blir desidert fransk da sammen i et vindu med bunnhalv skodder. En lys gul bomull panel toppet med en Valance av en levende rød og hvit hane på mais-gul stoff bringer landet til vinduet. En dempet blå og hvite vertikale striper lin panel med bunnen tredje i en horisontal stripe dekker en dempet hvit blomst blonder ren.

Teknikk

Ta teppet behandling sammen med din teknikk. Lag den ren gardin under en tykk tung drapere trimmet med en gull brodert tråd design. Det hvitmalte trehus gesims skjuler gardin for en floral panel print-topp gardin sammen med et solid gulv-lengde lin drapere at vanndammer på gulvet. Knyt ryggen av blonder, dusker og dekorative knapper bringe franske tegn til vinduet behandling .. Bland mønstrene ved å koordinere fargene som finnes i hvert mønster


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com