Ulike stadier av oppvarming Sugar

June 14

Ulike stadier av oppvarming Sugar


Sukker er den enkleste karbohydrat. Sukker kommer fra ulike typer planter, men sukkerrør er den vanligste kilden til sukker. Folk bruker det for å lage godteri, kaker, paier, gelé og sirup. Sukker går gjennom fire merk stadier når de varmes opp, og hvert trinn gjør ulike typer matvarer.

tråd Stage

Varm en kopp sukker med 1/4 kopp vann. Rør av og til. Når sukkeret har nådd 106 grader Celsius den når tråden trinnet. Sukker danner en løst strukturert tynn tråd når dryppet inn i en kopp med kaldt vann. På dette trinn, dannes det lett sirup. Sukker på dette stadiet blander godt inn i drinker, som lemonade. Hvis du legger vanilje til oppvarmet sukker, gjør det til en sirup for pannekaker. Når tørr sukker varmes til dette stadiet, danner det spunnet sukkerspinn.

ball Stage

Lage en kopp sukker med 1/4 kopp vann. Rør blandingen av og til. Når sukkeret har nådd 112 ° C, når den myke ball stadium. Når dryppet i kaldt vann på dette stadiet, danner sukker en squishy ball form. Hvis du fortsetter oppvarming sukker til 117 grader Celsius, når det firmaet ball stadium. Når dryppet i kaldt vann på dette trinn, danner et formbart sukker ball form. Hvis du fortsetter oppvarming sukker til 121 grader C den når hard ball scenen. Cook sukker til dette stadiet å lage karameller og nougat.

crack Stage

Plasser en kopp sukker i en gryte med 1/4 kopp vann, og varme. Rør blandingen av og til. Når sukkeret har nådd 132 ° C, når den myke sprekk trinnet. Når dryppet i kaldt vann på dette stadiet, skaper sukker en fast sprø strenger eller klatter. Hvis du fortsetter å varme sukkeret til 146 grader Celsius, når det på den harde crack stadium. Når avkjølt i kaldt vann på dette trinn, danner sukker en hard, fast stoff glob. Cook sukker til dette stadiet å gjøre hard candy eller peanut sprø.

Caramel Stage

Bland en kopp sukker med 1/4 kopp vann og kokk. Rør blandingen av og til. Når sukkeret når 160 grader Celsius, når det karamell scenen. Når avkjølt i kaldt vann på dette stadiet, er det sukker svært fast, men smidig. Cook sukker til dette stadiet for å gjøre seig karamell, praliner eller peanut sprø. Hvis du varmer sukker for å lage godteri ikke over koke sukkeret. Det brenner lett, noe som gjør sukker smaken bitter.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com