Hvordan velge ytterdør farge med mandel ytterkledning

July 30

Hvordan velge ytterdør farge med mandel ytterkledning


Riktig farge for din ytterdør vil gjøre foran inngangen skiller seg ut som en innbydende invitasjon til ditt hjem. Velge den beste fargen for å komplettere din mandel ytterkledning kan være vanskelig, siden du ikke kan plukke opp hele hjem og ta det med til maling butikken for en kamp. Det finnes noen enkle triks, men å finne den perfekte fargen på døren for huset ditt.

Bruksanvisning

1 Besøk en maling eller hjemme forbedring butikken. Bla gjennom maling fargeprøver og plukke opp en farge som du føler er nær skyggen av mandel ytterkledning. Plukk opp ekstra farger som du synes er for mørkt eller for lyst; fargen din hukommelse er ikke alltid så nøyaktig som du forventer.

2 Reis hjem og matche fargeprøvene til ytterkledning. Tonen er det viktigste aspektet for å matche. Hvis det er litt lysere eller mørkere mandel, vil malingen swatch fungere. Hvis fargeprøven er for grått eller for oransje for å matche ytterkledning, se etter en annen prøve. Gå tilbake til butikken for å velge flere fargeprøver hvis du ikke kan finne en god kamp.

3 Ta fargeprøven som samsvarer med ytterkledning tilbake til malingen butikken for å finne potensielle farger for inngangsdøren din. Mandel er en nøytral, så et bredt utvalg av farger er tilgjengelig for deg. Hvis mandel har en grå eller blå tone til det, se etter kule farger som blek grønt og blått. Hvis mandel har en gul eller oransje tone, velger varmere farger som dyp burgunder eller rød.

4 Velg forskjellige nyanser av mandel nøytral for en ren, konservativ utseende for ditt hjem. En blek mandel dør kan være kledd opp med en fargerik krans for å lage en dekorativ uttalelse. En dypere brun farge vil gi en dristigere kontrast som trekker oppmerksomheten alt på egen hånd.

5 Se etter dypere, fyldigere farger som marineblå, skoggrønn og burgunder å utfylle et mer tradisjonelt hjem med mandel ytterkledning. Bruk lysere farger som primær rødt og blågrønt å markere de rene linjene i et moderne hus.

6 Ta maling fargeprøver av potensielle farger hjem. Hold dem opp til ytterkledning nær inngangsdøren til ulike tider av døgnet. Solens stråler kan endre tone og nyanse av ytterkledning på en annen måte enn belysningen i butikken påvirker maling fargeprøver. Sjekk maling swatch mot døren trim og noen murstein eller stein arbeid for å sørge for at fargene også utfyller disse elementene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com