Hvordan lage et sirkus tema bakteppe

October 21

Hvordan lage et sirkus tema bakteppe


Sirkuset er kjent for sine fargerike telt, artister, klovner og dyr. Sett opp et område for å se ut som et sirkus ved å skape et bakteppe som inkorporerer vanlig sirkus bilder og dekorasjoner. Bruk bakteppe som et sett i et spill eller som dekorasjon i et klasserom, sirkus tema soverom eller sirkus tema fest. Opprett et bakteppe ved å sette sammen et sirkus scene på et stort stykke tøy eller papir som du kan henge opp der du trenger det.

Bruksanvisning

1 Legg ut et stort stykke hvitt stoff eller papir på gulvet i området der du skal gjøre et bakteppe. De nøyaktige dimensjoner av stoff eller papir vil variere, avhengig av hvor du har tenkt å bruke den. Prøv å fylle en hel vegg med et bakteppe, hvis mulig.

2 Brett en plast duk til full størrelse. Skjær duken i form av et sirkustelt med en trekantet topp. Skjær et snitt i midten av teltet kommer opp fra bunnen for å lage et telt inngang. Teltet skal fylle de fleste, men ikke alle, av bakteppe.

3 Lim sirkustelt til den hvite stoff eller papir. Men ikke lim døren flaps ned.

4 Rull tilbake døren klaffer av teltet for å skape et stort trekantet åpning i midten av teltet. Holde klaffene tilbake ved å stikke et hull i plast duk telt på hver side av døråpningen, tres en sløyfe gjennom hullet og bruker den for å knytte tilbake døren klaffer.

5 male et bilde av en klovn eller sirkusdyr på stoff eller papir i midten av døråpningen. Hvis du må, tegne en grunnleggende oversikt med blyant først og bruke et bilde av en klovn eller sirkusdyr å få et inntrykk av hvordan det skal se ut.

6 Lim crepe papir striper på utsiden av teltet. Stripene skal være i en kontrastfarge til teltet selv. Begynn ene enden av hver stripe i toppen av teltet taket, lim den diagonalt ut langs taket, og deretter rett ned på siden av teltet.

7 Paint flere klovner, sirkusdyr og ballonger på den hvite stoff eller ark i rom til hver side av teltet. Hvis du ønsker, kan du også male grønt gress på bakken og male himmelen blå.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com