Hvordan kan jeg laste opp videoen min trenger å noen andens kanal?

October 15YouTube er et populært nettsted som er vert for brukergenerert og bruker opplastet innhold. Hver bruker har en "kanal" for visning av videoer. Brukeren laster opp egne videoer på sin egen kanal. Det er umulig å laste opp videoinnhold på andres kanaler uten tilgang til hennes konto informasjon. Hvis, derimot, har du den andre personens kontoinformasjon, kan du laste videoer på hennes kanal. Du ønsker kanskje å gjøre dette for å hjelpe en bruker som ikke vet hvordan du skal laste opp sine egne videoer. Du kan også gjøre det uventet som en praktisk spøk, så lenge du har tillatelse. Enten å være nyttig eller humoristisk, laste opp en video til en annens YouTube-kanal er en enkel og rask prosess.

Bruksanvisning

Get the user name and password for the account you want to upload the video to. 1 Få brukernavnet og passordet til kontoen du ønsker å laste opp videoen til.

Navigate your browser to the YouTube website. 2 Naviger nettleseren din til YouTube-nettstedet. Sjekk Resources en link.

Click on the "Upload Video" link on the top of the page. 3 Klikk på "Last opp video" linken på toppen av siden.

Click on the yellow "Upload Video" button. 4 Klikk på den gule "Last opp video" -knappen. En pop-up vindu vil åpne for å tillate deg å velge en videofil fra harddisken. Velg en videofil, og klikk på "Open" knappen. Videoen vil laste opp til YouTube.

Add a title and description to the video in the appropriate fields. 5 Legg til en tittel og beskrivelse til video i de aktuelle feltene. Velg en personverninnstillingen for video. Velg "Offentlig" hvis du ønsker den skal være synlig for alle. Velg "Private" for å holde den bare synlig for venner.

Allow the video to finish uploading to the user's account. 6 La video for å fullføre opplasting til brukerens konto.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com