Fordeler og ulemper ved leasing eller finansiering av en bil

June 25

Fordeler og ulemper ved leasing eller finansiering av en bil


Leasing eller finansiering av en bil har sitt eget sett med fordeler og ulemper. En viktig forskjell mellom de to er den type bil lånefinansiering kjøpsopsjonen er konstruert for. Det er viktig å tenke på hvor lenge du har tenkt å ha bilen før du bestemmer deg for hvilket alternativ å gå med.

Short-Term Betalinger

Leasing en bil kan du bare betaler for den tiden du faktisk bruke bilen. Avhengig av forhandler, kan du være i stand til å signere en avtale som gjør at du kan ta kontroll over bilen uten å måtte foreta en forskuddsbetaling. Kostnader du er ansvarlig for er omsetningsavgift, en økonomisk hastighet eller penger faktor og gjeldende avgifter. Du kan også bli bedt om å betale et depositum for bilen. Betalinger er satt opp på en måned etter måned basis. På slutten av kontrakten, kan du returnere bilen til forhandleren eller kjøpe bilen direkte ved å dekke den annenhåndsverdi. De månedlige utbetalinger dekke avskrivningskostnader og finans eller renter. Fordeler med kortsiktige betalinger eller leasing er du ikke pålagt å betale en forskuddsbetaling, og du betaler kun for den tiden du har besittelse av bilen, som er for varigheten av kontrakten. Du kan leie en bil for så lite som 24 måneder eller så lenge som 60 måneder. Ulemper av kortsiktige betalinger eller leasing er du ikke eier bilen direkte, selv etter at kontrakten utløper.

Long-Term Betalinger

Over tid er leasing dyrere enn finansiering en bil gjennom en tradisjonell bil lån. Hvis du bestemmer deg for å holde leide bil, etter at du betaler de resterende avskrivningskostnader, vil du nesten alltid ha betalt mer for bilen over en periode på 5 år eller mer enn du ville ha betalt hadde du kjøpte bilen gjennom en tradisjonell lån. Tenk på det på denne måten. Hvis du lease tre biler over en periode på 6 år, vil du betale mer enn hvis du kjøper en bil gjennom et lån, betale bilen av i 5 år og deretter gå videre til å kjøre bilen for en annen 4 til 5 år fraværende månedlige utbetalinger. Hvis du aldri kjøpe den leide bilen direkte, vil du fortsette å måtte betale månedlige leasing avdrag og aldri eie en bil direkte.

bilhold

Leasing kan du betale lavere månedlige avdrag for bilen din. Avdrag på lån settes basert på kredittvurdering og den totale kostnaden av kjøretøyet. Når som helst etter at du registrerer låneavtalen, kan du videreselge bilen for en fortjeneste eller lik verdien av det du kjøpte bilen for. Du kan ikke videreselge eller bytte en leid bil med mindre du betaler av den gjenværende avskrivninger på slutten av kontrakten.

reparasjoner

Store bil garantier dekke kostnadene for reparasjoner om du leaser eller finansiere bilen. Men selv om du leaser en bil, er du ansvarlig for mindre reparasjoner og vedlikehold som oljeskift, ulykke-relaterte reparasjoner og dekk slitasje. Leasing ulemper inkluderer ikke er i stand til å gjøre designendringer på bilen uten at leasingselskapet godkjenning. I motsetning til leasing, hvis du kjøper en bil gjennom en tradisjonell bil lån, kan du male bilen, legge til et nytt stereoanlegg eller sette nye støtfangere og felger på bilen.

Gap Forsikring

Vanligvis kommer en bil leieavtale med gap forsikring. Gap forsikring dekker gapet i pris mellom det som er igjen på leie versus mengden av bilens totale verdi. Forsikringen gir deg beskyttelse bør leaset bilen bli stjålet eller ødelagt. Mange bilforhandlere som selger biler tilbyr gap forsikring i tillegg. Fordeler med leasing en bil over finansieringen er leaset biler automatisk komme med gap forsikring, noe som kan spare deg for tusenvis av dollar i avskrivningskostnader.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com