Slik fjerner blekk fra et flislagt gulv

November 5

Slik fjerner blekk fra et flislagt gulv


Blekk flekker kan oppstå når en penn uhell bryter eller din lille artist får kreativ på fliser på gulv. Ink skaper vanskelig å fjerne flekker som ikke vil budge når rengjøres med typiske kommersielle rengjøringsmidler. Heldigvis kan noen husholdnings triks kunne fjerne disse blekkflekker og gjenopprette utseendet på fliser. Hvis den første blekk fjerning metoden ikke fjerne flekken, prøv en annen metode.

Bruksanvisning

1 Bruk isopropylalkohol på en myk klut. Gni blekkflekker fra flisen. Tilsett mer alkohol til duken hvis nødvendig.

2 Fortsett å gni til flekken er borte. Dersom flekken fortsatt, gå videre til trinn tre.

3 Påfør enten white spirit eller terpentin til en ren klut. Gni flekken med kluten før blekket flekken forsvinner.

4 Rengjør flisene med en svamp mettet med varmt såpevann.

5 Alternativt gni forkorte på blekket flekken og tørk rent med en fuktig klut.

1 Rengjør stein fliser med godkjente stein såpe og vann. Blot stein fliser ved rengjøring; ikke tørke. Blot flisen tørr med et håndkle.

2 Fukt blekket flekken med destillert vann.

3 Fyll en liten beholder med en kopp hvetemel. Legg metylenklorid til mel 1 ts om gangen til en pasta med en konsistens som peanøttsmør former. Metylenklorid er en malingsfjerner og må brukes med ekstrem forsiktighet og varsomhet.

4 Spre lim over blekket flekken. Sørg for å overlappe lime ca 1/4 tommers fra blekkflekker. Dekk flekken med plastfolie og legg tape rundt kantene for å feste plast. La pastaen sitte på flisene i 12 til 24 timer. Fortsett når pastaen er helt tørt.

5 Fjern plast fra steinfliser. Skrape lim av fliser med en plast spatel og tørk rent med en fuktig klut.

1 Spray blekket flekken med en desinfiserende rengjøringsmiddel. Skrubb flekken med en tørr klut. Fortsett før blekket flekken forsvinner.

2 Påfør hvit tannkrem til blekkflekker. Gni tannkrem inn i flekken med en gammel tannbørste eller skrubbe børste. Fortsett å skrubbe til flekken er borte. Tørk av tannkrem rester bort med en fuktig klut.

3. Spray en vann-fortrengende spray (for eksempel WD-40) på flekken. La det suge inn i flekken i 10 minutter. Skrubb flekken med en klut. Tilsett mer vann-fortrengende spray hvis nødvendig. Fortsett å skrubbe til flekken forsvinner. Tørk av med en fuktig klut.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com