Burger Cooking Times

May 27

Burger Cooking Times


Tiden det tar å lage den perfekte burger avhenger av flere faktorer som personlige preferanser, metode for matlaging og type kjøtt du bruker. Biff burgere ikke trenger å bli kokt godt gjort å være trygg å spise, er noen rosa OK så lenge de ikke er sjeldne. I det følgende gis noen retningslinje kokk ganger for burgere, men de kan variere avhengig av komfyr eller grill temperatur eller størrelsen på karbonader.

Beef Burgers

Anbefalt kjøtt for biff burgere er vanligvis biff chuck mellom 80 og 90 prosent mager. Det anbefales å gjøre karbonader samme størrelse, slik at du kan bare skjære i en mens matlaging for å sjekke hvor gjort det er. Rosa i midten er OK, så bare koker det så lenge som det tar å komme til hvor godt gjort du foretrekker burgere. Sikker indre temperatur for storfekjøtt er 71,1 grader, det samme for bakken lam eller svinekjøtt.

Kalkun eller kylling burgere

Kalkun eller kylling burgere bør gjøres hele veien gjennom, slik at disse karbonader trenger å bli kokt en ekstra minutt eller så på hver side. Bare sørg for å ha tilsvarende størrelse karbonader og sjekke en for å sikre at det er gjort hele veien gjennom. Sikker indre temperatur for kalkun og bakken kylling er 76,7 grader C.

Grille

Hvis du bruker en gass eller kull grill gjør at grillen er på høy varme, men ikke så varmt det antenner fettet av burgere. Deretter koker burgere på første side før de begynner å juice og er gylden brun med noen char merkene på den ene siden. For mellomstore biff karbonader, bør dette være rundt tre til fire minutter, for Tyrkia rundt fem. Deretter snu karbonader og stek det samme beløpet på den andre siden. På dette punktet kan du sjekke enten ved å kutte i en eller ved å bruke et termometer for å se om de er gjort til din smak.

Pan Fry

Hvis du vil steke burgere i en sauté eller stekepannen, varme olje i pannen til det begynner å flimre. Deretter koker karbonader omtrent på samme tid som du ville gjort på grillen, men dette avhenger av varmen fra koketoppen så følger de samme kriteriene. Kontroller at Patty er gylden brun og begynner å litt røye før vende det. Etter omtrent like mye tid på den andre siden sjekke fargen inne eller temperaturen med et steketermometer før du fjerner burgere. Total koketid for storfekjøtt bør være omtrent seks til åtte minutter, eller ti minutter for kalkun eller kylling burgere.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com