Gaver til Manly menn

June 11

Gaver til Manly menn


Velg en gave til en mandig mann som går utover de tradisjonelle macho valg, for eksempel grill utstyr og nyheten øl holdere og overraske din mann med en gave som er spennende, unike og like robust som han er. Med en liten tanke, kan du finne en gave som gjenspeiler hans personlige stil og interesser, og noe som han vil huske i mange år fremover.

Sports Gift

For en mandig sportsentusiast, velger å gi en gave i forbindelse med hans favoritt sport eller et bestemt lag han røtter for. En forseggjort alternativet ville være å kjøpe et par billetter til et spill av hans favorittlag (før du kjøper billetter, må du passe på at han ikke har tidligere planer datoen på spillet) eller andre rimeligere alternativer inkluderer å gi sports-relaterte klær , slik som en trøye eller t-skjorte og sportslige minner, for eksempel et krus, bil decal eller bok. En morsom alternativ gave ville være å planlegge en kampdag hjemme, hvor du gir drinker og snacks, invitere et par av hans nærmeste venner og la din mann liker å se på spillet sitt fra komforten av sofaen.

Gift of the Month Club

Gi en mandig mann en unik gave ved å melde ham på en gave i måneden klubben, er det mange macho valg tilgjengelig for enhver manns smak, for eksempel øl, kaffe, sigarer, hot saus, pizza eller salsa. Klubben vil sende et nytt element hver måned for tre, seks eller 12 måneder (du velger varigheten når du bestiller) så sørg for å velge noe som du vet du han vil like.

Verktøy

For en mandig mann som liker å bygge, fikse og lage ting med hendene, velger å gi en gave som lar ham få utendørs og få hendene skitne med elementer som elektroverktøy eller plenen utstyr. Disse typer elementer varierer mye i pris, men det finnes alternativer som passer til ethvert budsjett, som for eksempel billig små verktøy, øvelser, raker, en rekke middels priset elementer, for eksempel løvblåser, edgers, sager, hele veien til dyre ting, slik som gressklippere og bordlamper.

Daredevil Gift

En uforglemmelig gave til en mandig mann som elsker å få sin adrenalin pumping er å kjøpe en dag med fallskjermhopping eller strikkhopping. Tilby å kjøre og ta bilder for ham, mens han har det gøy å hoppe ut av fly og på broer som utfører disse vågale aktiviteter.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com