Hvordan Tegn en skinnende svart vase med en iriserende Rainbow in Color Pencil

December 30

Hvordan Tegn en skinnende svart vase med en iriserende Rainbow in Color Pencil


Magien av en svart vase emitting en regnbue kan være en morsom og utfordrende emne å tegne. Det er en artefakt av legende og folklore, trylle ideer om skatt og fantastiske vesener og steder. Den blanke overflaten av en svart vase kontrasteres med levende farger av regnbuen gir et visuelt imponerende emne.

Bruksanvisning

Sketch lightly the basic shape of the vase and rainbow. 1 Skisse lett den grunnleggende formen på vase og regnbueørret. Profesjonelle kunstnere ofte skissere første i en lys blå farge fordi det er den minst visuelt forstyrrende og lett å trekke over i senere faser. Bruke grunnleggende former for å forme konturene av vasen, som indikerer sin runde og rimmed seksjoner. Det kan være så enkelt eller så komplisert som du velger. Bruk lys blå blyant til å skissere den lange bue av regnbuen. Vurder om du ønsker å vise hele regnbuen eller bare en bue av det som kommer fra vasen.

Draw the colours of the rainbow. 2 Tegn regnbuens farger. En ekte regnbue spektrum følger denne fargen mønster: rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo og fiolett. Begynn ved å jevne ut fargene i lett. En ekte regnbue er gjennomsiktig, noe som betyr at du kan se gjennom den, så du bør vurdere å jevne ut fargene slik at du fortsatt kan se noen av det hvite papiret under dem. Dette vil gi dem en mer realistisk, eterisk farge. Hvis du vil ha dem til å være mer dristig og tegneserie-aktig, bruke mer press med blyanter for å gjøre dem ugjennomsiktig. Når de er ugjennomsiktige, har de ikke viser noen av de hvite under dem.

Draw black shapes on the vase. 3 Tegn svarte figurer på vasen. En skinnende overflaten reflekterer objektene rundt det, så for å gjøre vasen realistisk, vil det ikke være farget helt i svart. Tegn buede svarte figurer på den. Ved hjelp av referanse gjenstander eller bilder av buede sorte metalliske overflater kan være nyttig for deg å forstå hvordan de visuelt fungerer. De fleste refleksjoner på kurvede objekter har harde kanter og er ikke falmet. De svarte figurer du tegner kan forbedre utseendet på kurvene. La noen hvite områder.

Draw some of the colours of the rainbow on the vase. 4 Tegn noen av regnbuens farger på vasen. Fordi vase reflekterer sine omgivelser, vil noen av regnbuens farger vises på den. Disse legger interessante teksturer og kurver til vasen og visuelt koble vasen og regnbue sammen. Curve de fargede linjene slik at de følger konturene av vase form. Dette kan være morsomt og uttrykks der fargene danse og flyte over overflaten.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com