Hvordan Røyk Ham den gammeldagse måten

March 27

Hvordan Røyk Ham den gammeldagse måten


Røyking en skinke på den gammeldagse måten er tidkrevende og krever litt omtanke og spesialisert utstyr. Det er noe som skal gjennomføres i et eldhus, ikke på kjøkkenet, siden skinke må henge i røyk i minst to til tre dager, noe som er upraktisk i hjemmet. Din lagring skur kan doble som en røykeri. Du ønsker å bruke svinekjøtt skuldre for dette. Svinekjøtt skulder er den bakre delen av gris. Kjøttet bør bli kurert før røyking.

Bruksanvisning

Make the cure by taking the sugar, saltpetre and salt and mixing them thoroughly. 1 Gjør kur ved å ta sukker, salpeter og salt og blande dem grundig. Kontroller at salpeter er blandet godt. Gni kur inn i huden, ta vare på at det ikke er tykkere enn 1/8 tomme over huden. Henge skinker i striesekker i et tørt og kjølig sted for to dager for hvert pund, i minst 25 dager. Gni inn mer kur hver syv dager. Du ønsker å holde skinker mellom 1,66 og 4,44 grader C under herding.

Prepare your cured hams for the smokehouse. 2 Forbered spekeskinker for eldhuset. Ta skinker ut av vaksinen ved å børste av den synlige kur og dyppe dem i minst 90 minutter for å lekke ut overflødig salt. Tillate dem å tørke over natten på et kaldt sted, hengende fra skaftet benet og ikke berører hverandre. Forbered røykeri.

Soak your wood chips overnight in water and drain them. 3 Sug flis over natten i vann og tømme dem. Plasser skinker i eldhuset. Henge kjøtt i skulderen, eller du vil miste alt fettet, noe som vil føre til at kjøttet til å tørke ut. Plasser kjelen rett under dine skinker og starte brann. Plasser våte flis på bålet. Du leter etter en kontinuerlig dis av røyk rundt kjøttet. Pass på at det er ventilasjon i røykeri for de første 24 timer for å la ut fuktigheten, og lukk opp eldhuset å holde røyken i de neste 24 timer. Du ønsker ikke temperaturen i eldhuset for å få noen høyere enn 32,2 grader C.

Allow your hams to cool, then wrap them in cotton bags and hang or refrigerate. 4 Tillat skinker avkjøles og pakk dem i bomull poser og henge eller avkjøl.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com