Sanyo LCD Problemer

July 6

Sanyo LCD Problemer


Sanyo er en produsent av elektroniske enheter med LCD-TV. En annen av de nyeste HD-enheter, disse LCD teknologiene har noen problemer som da behandlet umiddelbart er lett å løse.

Burnt Images

Burning skjer når et bilde er igjen selv etter at bildet har endret seg. På en Sanyo-enhet kan du forhindre dette ved å sørge for at bilderotasjon er slått på og fargekontrasten blir redusert. Å kvitte seg med en allerede brent bilde, kan du prøve å velge den hvite mønster fra menyen og la det klart skjermen før reetablere dine innstillinger.

piksele

Pixelation oppstår når de enkelte bildeelementer som utgjør et bilde som er store nok til å sees med det blotte øye. For å fikse det, trykk på "INFO" og kontrollere signalstyrken for å gjøre justeringer. Du må kanskje installere et signal booster eller digital antenne.

Bildet er mørkt

Hvis bildet er mørkt lysstyrken på skjermen kan ikke være riktig innstilt. Du kan fikse dette ved å gå til menyvalget og justere lysstyrke skalaen til ønsket nivå.

svarte striper

Disse oppstår på toppen og bunnen eller siden av skjermen og er basert på TV-innstillingene. De er enkle å kvitte seg med ved å endre størrelsen på skjermen på skjermen ved å trykke på "wide" -knappen gjentatte ganger til du får bildet du ønsker.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com