Hvordan finne gull i nedlagte gruver

July 6

Hvordan finne gull i nedlagte gruver


Forlatt gullgruver søppel fjellområder som strekker seg fra Georgia, der den første gullrushet skjedde i USA, til vestkysten. Leter etter gull kan være spennende og givende, men også farlig på grunn av hule-ins, gasslekkasjer, stråling, fjellskred, bli mistet eller forstyrrende farlig dyr som lurer inne i grotten.

Bruksanvisning

Check with a local chamber of commerce and the Bureau of Land Management (BLM). 1 Sjekk med en lokal handelskammeret og Bureau of Land Management (BLM). De mest sannsynlig vil være i stand til å fortelle deg om noen begrensede jaktområder eller privat eiendomsrett restriksjoner før du går til det området du har tenkt å utforske. Handelskammeret er en kilde til hvorvidt området inneholder noe radioaktivitet. Det lokale kontoret for BLM kan også fortelle deg hvor gamle gruver ligger og om de er åpne for publikum. Vanligvis alle bekker og elver som eies av Forest Service er fritt vilt for panorering for gull.

Tell someone where you are going and what your plans are. 2 Fortell noen hvor du skal og hva dine planer er. Selv om gruvearbeiderne og utbyggere fra fortiden er sagnomsuste som hemmelighetsfull om deres innsats og resultater, realiteten er at å gå inn i en forlatt gruve er farlig. Fortelle noen hva planen er, og når hun bør forvente å høre fra deg etterpå vil sikre at du setter sikkerheten først. Også gi din sikkerhet person hjem tallene for lokale arealforvaltningen tjenestemenn i tilfelle han ikke hører fra deg.

Adorn your safety gear. 3 smykke sikkerhetsutstyr. Pass på at du pakker ekstra batterier til hodelykt. Hjelmer Det skal til enhver tid mens i en gruve. Hvis det er mange vendingene i gruven, bruke et tau til å hjelpe spore vei tilbake. Det er også lurt å bære tau i tilfelle du trenger å gjøre noen klatring mens undergrunnen.

Examine the high use areas. 4 Undersøk høy bruk områder. Hvis den nedlagte gruven som du utforsker har en gammel jernbanespor, så se etter et område der toget kan ha avsporet, som dokumentert av ødelagte spor eller en stor masse av steiner ved siden av eller nedoverbakke fra sporet. gjennom dette området Søk som det er en høy sannsynlighet for å finne mineraler spredt over hele bunken.

Pan for gold in nearby creeks, which might still carry trace amounts of the precious metal. 5 Pan for gull i nærliggende bekker, som kan fortsatt bærer spor av det edle metallet. Gull panorering utstyr kan kjøpes fra en lokal gruvedrift butikk.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com