Øvelser for cardiorespiratory utholdenhet

July 15

Øvelser for cardiorespiratory utholdenhet


Ifølge amerikanske presidentens råd for fysisk Fitness og Sport, cardiorespiratory utholdenhet trening, eller kardiovaskulær utholdenhet øvelse, bruker de store muskelgruppene i kroppen i en rytmisk måte å utfordre hjertet og lungene, bedre sirkulasjons- og åndedrettssystemet respons på fysisk aktivitet. The American College of Sports Medicine antyder utfører moderat intensitet i minst 30 minutter om dagen, de fleste dagene i uken, for helserelaterte formål.

Sykling

Den rytmiske bevegelsen av sykling, spesielt måten hele kroppen blir engasjert i bevegelsen, gjør sykling et godt alternativ for cardiorespiratory utholdenhet øvelse. I tillegg sykling presenterer deg med en rekke alternativer for å engasjere seg i aktivitet. Du kan sykle ute på veier eller stier, eller du kan ta treningen innendørs og sykkel på stående, liggende eller gruppe øvelse-stil sykler. For å få mest mulig ut av din sykkeltur, justere setet slik at bena helt ut i løpet av ned-bevegelse av pedalen. Endre utstyr eller motstandsnivået på sykkelen, slik at du føler motstand i rotasjon av pedalen, men du føler ikke hindret av nivået på motstanden. Hvis du har en cadence meter, tar sikte på å holde tråkkfrekvens på ca 75 til 90 omdreininger i minuttet. Mål å sykle ca 20 til 30 minutter om gangen.

Svømming

Hvis du ikke har svømt i en stund, første gang du treffer bassenget vil du sannsynligvis føle overrasket over hvor vanskelig det trening. Rytmisk bevege armer og ben i bevegelse for å drive kroppen din gjennom motstanden i vannet er hardt arbeid. Også, svømming krever at du puster inn og ut i en rytmisk måte, kontrollere pusten din til å synkronisere med hjerneslag. Det kan ta et par runder før du bosette seg i, men prøv å svømme i et tempo som du kan fortsette i 20 til 30 minutter. Fordi svømming føles veldig annerledes enn andre former for cardio trening, bytte opp hjerneslag kan hjelpe deg å fortsette. Du kan selv ønsker å bytte slag hver runde, flytte fra crawl til bryst, rygg til sidestroke. Du vil engasjere musklene på forskjellige måter uten beskatning systemet med et enkelt slag.

Gange eller jogging

Turgåing og jogging er ofte de "gå til" aktiviteter for cardiorespiratory utholdenhet. Det er lett å se hvorfor: du kan gjøre dem hvor som helst, kan nesten alle delta og det er ingen spesielle ferdigheter involvert, rett og slett gå ut og komme i bevegelse. Du vil bare være sikker på at du arbeider med en intensitet som vil utfordre deg cardiovascularly. Du ønsker å jobbe minst på et moderat intensitetsnivå, og American College of Sports Medicine antyder du sjekke ditt nivå ved å utføre en prat test. Du skal føle deg komfortabel med å snakke eller bære på en samtale, men du skal jobbe hardt nok til at du ikke kunne synge en sang enkelt.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com