Pretty Bursdag Cupcake Ideas

February 19

Pretty Bursdag Cupcake Ideas


Mens bursdagskaker er klassiske tilbud på fester, er mange mennesker som tilbyr cupcakes i stedet. Individuelle bursdag cupcakes kan tilby personlig preg og en søt touch. Neste gang du lage en kake for din favoritt bursdag jente, vurdere å opprette pen bursdag cupcakes. Disse små dessert juveler kan være akkurat den dialekten din feiring behov.

Jewels and Roses

Frost hvite eller gule cupcakes med glatt hvit glasur. Dryss rød sukker krystaller eller sølv sukkerkuler rundt kanten av frosting å lage en ramme. Sentrer en sukker rose på toppen av cupcake.

Fargede Swirl Cupcakes

Bake hvite cupcakes og la dem avkjøles. Frost cupcakes med hvit glasur i en høy virvel. Spray utvannet konditorfarge i bursdagen jentas favoritt farge på glasur, så dryss matchende fargede sukker krystaller på toppen.

solsikker

Frost gule cupcakes i hvit glasur. Bruk en stjerne tips for å lage kronblader rundt kanten av cupcake, lage dem slik at de stikker opp rundt cupcake kanten. Fyll i sentrum med mini sjokoladebiter å representere solsikkefrø i midten av blomsten. Pipe sjokolade frosting på en rød M & M for å lage en marihøne å sette på toppen.

delikat Violets

Bake hvite cupcakes og la dem avkjøles. Tint hvit frosting en myk lavendel farge og frost cupcakes i et høyt virvel. Balanse to eller tre kandiserte fioler på toppen av frosting virvel og strø hele cupcake med sukker krystaller.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com