Hendelses Sales Manager Job Description

June 10

Hendelses Sales Manager Job Description


Hendelsessalgssjefer markedsføre, selge og koordinere konferanseområder på vegne av et hotell, restaurant eller annet sted leverandøren. De håndterer kundehenvendelser og er point-of-kontakt for alle hendelsesdetaljer. Arrangementsalgssjefer overvåke kollektiv koordinering av all informasjon om arrangementer og ressurser, og er ansvarlig for kontoadministrasjon, salg prospecting og forretningsutvikling.

Arbeidsoppgaver

Viktige aktiviteter som utføres av hendelsessalgssjefer inkluderer kontoadministrasjon, forretningsutvikling, markedsundersøkelser, salg prospektering, PR, customer relationship management, event planlegging og koordinering, logistikk forglemmelse, revenue management, og kommunikasjon. De har også utarbeide forslag til kunder og opprettholde godt organisert arrangement poster. Arrangementsalgssjefer bygge og vedlikeholde relasjoner med interne og eksterne samarbeidspartnere, og utnytte disse sammenhengene til å levere innovative og minneverdige hendelser.

Kommunikasjon og Customer Relationship Management

Arrangementsalgssjefer har gode kundeforhold ledelse og kommunikasjonsevner. De er polert og velformulerte, og bruke disse ferdighetene til å håndtere kunderelasjoner. Hendelsessalgssjefer er aktive medlemmer av gjestfrihet og event planlegging bransjer, og forfølge nye markedsmuligheter for å øke event salg. De møter med klienter regelmessig, og ofte foreta turer i tilfelle anlegget. Arrangementsalgssjefer gi nøyaktig og rettidig informasjon til kunder, leverandører og møteplanleggere. De har kontinuerlig fokus på å forbedre kundetilfredsheten for å skape kundelojalitet og levere en positiv hendelse opplevelse.

Arrangementsplanlegging

Hendelsessalgssjefer er ansvarlige for alle elementer av hendelsen planlegging, inkludert identifisering event logistikk og forhandle kontrakter. De koordinere hendelses logistikk, proaktivt kommunisere informasjon om hendelsen, og setter klare forventninger til arrangementet levering. Arrangementsalgssjefer jobber godt under press, er i stand til å håndtere flere aktiviteter samtidig, og omprioritere innsatsen når planene endres eller behovet oppstår. Arrangementsalgssjefer utarbeide detaljerte hendelsesrapporter, inkludert salgsdata regneark, kostnadsprognoser og andre økonomiske beregninger. De analysere og forene ulike hendelsesdetaljer, og konsolidere informasjon til nyttige hendelses planer.

kvalifikasjoner

Arrangementsalgsledere må ha gode mellommenneskelige og organisatoriske ferdigheter. Høy energi og kreative individer, som besitter god kundeservice og salg ferdigheter, er spesielt effektive i denne posisjonen. Personer som er interessert i å forfølge stillingen som arrangements salgssjef bør ha en high school diplom eller GED tilsvarende; en bachelorgrad og / eller sertifisert Arrangørhåndboken (CMP) sertifisering er foretrukket. I tillegg arbeidsgivere krever vanligvis tre til fem års erfaring i å organisere og administrere hendelser, inkludert corporate møter, kurs, lunsjer, bryllup og andre spesielle anledninger.

Lønn

Ifølge nasjonale inntektsutvikling fra Indeed.com, gjennomsnittlig lønn for event salgssjefer er 16 prosent lavere enn gjennomsnittlig lønn for alle stillingsannonser landsomfattende, som i 2010. Median forventet lønn for en hendelse salgssjef i USA er £ 35 100, som i 2010, mens gjennomsnittlig lønn for stillinger med tilsvarende eller beslektede titler, inkludert salgssjef, salgsrepresentant og marked ambassadør, varierer fra £ 20 800 til £ 48 750.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com