Hvordan søke BMW Touch Up Paint

August 13

Hvordan søke BMW Touch Up Paint


Mange BMW eiere og entusiaster deler et felles bånd i deres kollektive frustrasjon med produsent levert touch opp maling. Selv formulert så lik maling på sine biler, de fleste brukerne finner dem vanskelige å bruke godt. Svaret ligger i teknikken som brukes til å påføre malingen til chips og andre ødelagte deler av bilens finish. Produsenten, bayerske Motor Works (Bayerische Motoren Werke AG), gir både en matchende maling og et klart, beskyttende belegg. Dessverre, de fleste av brukerne er uforberedt på viskositeten på maling og pensel som er inkludert er ikke godt egnet til formålet som det var ment. Dette resulterer ofte i geléaktige klumper av farge som vanligvis fører til en dyr tur til giverens verksted. Artikkelen som følger ble skrevet for å hjelpe deg å unngå disse problemene. I tillegg til de elementene som du vil trenge, ta med masse tålmodighet. Berøring opp malingen på din BMW vil være en langsom prosess, men resultatene vil være verdt det for en jobb som er gjort godt. Sett av en ettermiddag for å gjøre dette, og være svært forsiktig at du ikke rush gjennom noen av trinnene.

Bruksanvisning

1 Rengjør chipped området fritt for rusk. Bruk fuktet sandpapir på kantene av sprukket området akkurat nok til å gjøre den glatt uten tilsetning av riper. Rengjør og tørk området igjen etter sliping.

2 Påfør touch opp maling med en tannpirker med spissen brukket av eller en liten, veldig tynn, myk kunstnerens pensel. Unngå å bruke børsten som følger med maling kit. Tillat en liten mengde maling til glatt holde tannpirker eller pensel. Hvis for mye maling strøk tannpirker eller børste, forsiktig rense det av og prøv igjen. Påfør malingen ved å banke det lett i midten av brikken og la den "løpe" til kantene, fylle i brikken. Det er viktig at du ikke prøver å faktisk børste eller stryke maling på brikken. Less is more, fordi mange lag med maling vil være nødvendig for å skape en usynlig reparasjon.

3 La malingen tørke i henhold til etiketten instruksjoner.

4 Gjenta trinn 1-5 åtte til ti ganger for et optimalt resultat.

5 Bruk ultra-fine, 1600-sandpapir å forsiktig glatte over hele reparerte overflaten hvor brikken pleide å være. Våt sandpapir og sand så lett som mulig inntil overflaten av reparasjonen er helt flat og glatt. Avslutt med å legge et lag med klarlakk fra settet, slik at den øverste strøk tørke grundig, og bruke bil voks (hvis ønskelig).


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com