Gutte Soverom ideer med grå vegger og en Sports tema

May 30

Gutte Soverom ideer med grå vegger og en Sports tema


Hvis en gutt soverom allerede har grå vegger, har du ikke noe problem å øke plass med en sportsbil tema. Gray er en nøytral farge som utfyller en rekke sports temaer, fra baseball til basketball. Innlemme andre sportsrelaterte fargetoner i fargevalget for å legge til livligheten og visuell interesse.

fotball Theme

Hvis din sønn elsker fotball, behandle ham til rom som gjenspeiler hans favorittsport. Til å begynne utseendet, aksent de grå veggene ved å henge en fotball-mønstrede tapeter grensen rett under taket. Plukk en kant med nyanser av brunt, grønt og hvitt. Dekorer seng med en gress-grønt sengeteppe med brune og grå fotball design. En brun fotball-formet pute vil gi sengen et dekorativt utseende. Plasser en lampe med en rustfritt stål base og en fotball hjelm formet skygge på en nattbordet ved siden av sengen eller på et skrivebord. Vis bilder av guttens favoritt profesjonelle fotballspillere i grønne rammer for å legge farge til den grå veggen. Organiser guttenes leker og andre småting i galvanisert sport skap kurver med autentisk utseende nummerskilt.

fotball stil

Forvandle en kjedelig grå-hued soverom med rikelig med sporty fotball stil. Hvis du ønsker å oppdatere guttens seng, velge en metallramme med svart og hvitt fotball ball motiver på sengegavlen. For å legge til en pop av farge til rommet, dekke sengen med en lys blå dyne eller sengeteppe med fotball ball design. Aksent sengetøy med en fotball-ball formet dekorative pute. Plasser en plysj fotball-formet teppe og en blå beanbag på gulvet for ekstra komfort. Sett opp en vaskepose som minner om en keeper netto å oppfordre gutten til å holde klærne på gulvet.

basketball design

Grå vegger vil gi en utfyllende bakgrunn for basketball-inspirert interiør dekorere sengen med en lys oransje dyne for en levende utseende. Heng oransje gardiner, som vil dukke mot de grå veggene. Forbedre veggene med innrammede plakater av guttens favoritt nåværende og tidligere basketballspillere. Plasser en lampe med en basketball-inspirert base og en svart skygge på en nattbordet eller datamaskin desk for bekvemmelighet og stil. Installer en basketballkurv på veggen over en skittentøyskurv for å slå et ork til et spill.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com