Murder Mystery Party Games

July 24

Murder Mystery Party Games


Hvis ideen om en god leser er curling opp med en medrivende kappen og dolk roman, og du liker en bit av bravur i samvær med venner, så vil du elske en spennende mordgåte fest med tema spill. Ulike spill selskaper markeds ferdige mysterier for deg og dine gjester til å løse. Men hvis du føler deg kreativ, spinne litt nett av din egen for gjestene å rakne og innlemme noen tema ideer for å gjøre bash ekstra stilig.

Grapes of Wrath

Hvis du ikke ønsker å skrive et mysterium selv, det er nok av spill på markedet som tilbyr alt fra fest planlegging tips, oppskrifter, invitasjoner og bordkort til plot og karakter utstilling. Den "Grapes of Wrath," av "Murder Mystery Party" gir en vin-tema vri på murder mystery partiet. Settet inneholder en guide til fest planlegging, en meny og oppskrifter, bakgrunn på karakterer, invitasjoner, bordkort, ledetråder og en CD for å prime deg om hvordan å iscenesette arrangementet. Fra september 2010, selger settet for £ 16, og er utformet for åtte spillere.

Slik vert en Murder

Den "Hvordan Host en Murder" spill-serien tilbyr komplette sett for å arrangere ulike tema murder mystery parter. Temaer inkluderer 1920 Chicago, en tenåring vampyr grill, en transilvanske Halloween og en Wild West "whodunit". Spillet er laget for fire til fem-timers partier med åtte gjester. Hvert sett kommer med en fest planlegging manual for verten, komplett med foreslåtte menyer og oppskrifter; en guidet CD, komplett med musikk fra tema periode og informasjon om mord; invitasjoner og konvolutter; navnelapper; individuelle spiller manualer; og et ark av hemmelige ledetråder. Fra september 2010, hvert spill koster £ 20.70.

Middag og en Murder

En annen lignende samling, "Dinner and a Murder," tilbyr eske parti sett med uvanlige temaer, med navn som "The Santa Clause" og "Death by Chocolate." En av de mest solgte spillene i dette settet, "Murder på de fire Deuces," finner sted på en Chicago ulovelig og bordell. "Dinner and a Murder" har også en tam versjon av "Mord på Four Deuces" for yngre spillere. "Death by Chocolate" er designet for høne netter eller søte-toothed grupper. Hvert spill inneholder tegn hefter, konfidensielle instruksjoner for hver gjest, en rekke guide, invitasjoner, et sett med "våpen" kort, navneskilt, bevis, bevis presentasjonen, løsning og spillet penger. Fra september 2010, alle disse spillene selge for £ 38. Alternativt kan du laste ned noen av spillene for umiddelbar spill for bare £ 25.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com