Møbeltapetsering Training Schools

July 30

Møbeltapetsering Training Schools


Lær håndverket møbeltrekk hvis du er interessert i gjør-det-selv-prosjekter eller trening for å bli en profesjonell møbeltapetserer. Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, median timelønn for en møbeltapetserer i USA i 2009 var £ 9,30. En rekke høyskoler og tekniske skoler gir auto og møbeltrekk opplæring, og elevene kan velge mellom sertifikater og grader fra høyskoler og tekniske skoler og allmennutdanning klasser.

Møbler Møbeltapetsering sertifikater

Skoler som trener elevene i møbler møbeltrekk og gi sertifikater for ferdigstillelse er: Austin Community College i Texas; Palomar College i San Marcos, California; Guilford Technical Community College i Jamestown, North Carolina; Catawba Valley Community College i Hickory, North Carolina; Louisiana Technical College med ni studiesteder; og Central Arizona College i Coolidge. For eksempel, Guilford Technical Community College tilbyr et sertifikat og diplom program i møbeltrekk, beregnet for studenter som ønsker karriere som profesjonelle upholsterers. Studentene er instruert i kurs som skjæring og mønster-making, sy, sete konstruksjon og møbelstiler. Femten studiepoeng er nødvendig for å få et sertifikat i møbeltrekk, og 45 timer er nødvendig for et diplom. Skolen nyutdannede studenter som er kvalifisert til å søke stillinger som møbeltrekk stakere, stoff-kuttere og patternmakers.

Auto Møbeltapetsering sertifikater

The San Diego videreutdanning College i California, med seks campus steder; Wyotech Technology School, med studiesteder i Pennsylvania, Florida, California og Wyoming; og Clover Park Technical College i Lakewood, er Washington blant de skolene som tilbyr sertifikater i bilindustrien møbeltrekk. For eksempel WyoTech, grunnlagt i Blairsville, Pennsylvania, tilbyr en ni måneders Automotive Technology program med en spesialitet alternativ i trim og møbelstopping teknologi som utdanner studenter i trim og møbel verktøy, rekvisita, analyse av søm typer, layout, sete bygging og gjenoppbygging , sy design og interiør trim identifikasjon. Nyutdannede er kvalifisert til å søke arbeid som trim og interiør-butikk eiere og tilpassede butikk upholsterers. Alle søkere er pålagt å gjennomgå en i hjemmet intervju av en WyoTech innleggelser representant som vil deretter sende sin søknad til skolen.

Auto Møbeltapetsering Degree

Selv om mange samfunnet høgskoler tilbyr sertifikat programmer og kurs i auto polstring, bare Riverside Community College i California, med tre campus steder, har etablert en grad kurs i bilbransjen polstring. Riversides medarbeider av vitenskap i bilteknologi trim og setetrekk grad er en to-årig studium i anvendt teknologi avdelingen som trener studentene i slike sentrale kurs som bil trim og møbeltrekk og kropps omlakkering. Skolen krever totalt 60 enheter av kurs for advokatfullmektig grad.

Generelt Møbeltapetsering utdanning klasser

Hvis du ikke har penger, tid eller engasjement til å studere for et sertifikat eller grad i møbeltrekk, kan du finne klasser tilgjengelig som lærer ferdigheter i polstring. Fabric Farms Interiors i Hilliard, Ohio (møbler); Emily Griffith Opportunity School i Denver, Colorado (auto og møbler); Eliot School i Jamaica Plain, Massachusetts (møbler); Blue Sky Galleries i Minneapolis, Minnesota (møbler); og Madison Area Technical College i Wisconsin (møbler) tilbyr kurs i grunnleggende, middels og avansert møbeltrekk. For eksempel, Emily Griffith Opportunity School tilbyr en grunnleggende automotive møbeltrekk klasse, en grunnleggende generell møbeltrekk klasse og en mer avansert møbeltrekk klasse som fokuserer på sofaer og tosetere (se Carr hjørne i Referanser).


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com