Hvordan fikse Too Much Oregano i Grønnsaker

December 1

Hvordan fikse Too Much Oregano i Grønnsaker


Urter, blant de mest nyttige kulinariske ingredienser, er lett vokst, kan tørkes eller fryses for langtidslagring og tilbyr et bredt spekter av smaker å forbedre retter. Noen urter er mer potent enn andre. Persille og kjørvel har delikate, undervurdert smaker, mens rosmarin og oregano er mer robust. Tørkede urter varierer i styrke avhengig av deres alder og hvordan de er lagret, mens friske urter varierer avhengig av jordsmonn og klima hvor de er dyrket. Bitter urter som oregano kan lett overvelde en rett hvis det brukes for mye, men effekten kan motvirkes.

Bruksanvisning

1 Forbered en ekstra mengde grønnsaker, hvis tiden tillater det. Oppbevar den originale batch varm, og bland begge grupper for å redusere den relative andelen av oregano og balansere smaker.

2 Server grønnsakene med eller mer enn en nøytral stivelse, for eksempel ris, pasta, poteter eller polenta. Den nøytrale smak reduserer den relative mengde av oregano i den ferdige rett.

3 Kle grønnsakene med smør eller smør basert saus. Rikdommen av smøret utfyller grønnsakene og demper oregano sin pungency.

4 Kaste grønnsakene med en utfyllende syrlig ingrediens, for eksempel sitronsaft eller balsamicoeddik. Den tang og surhet gir et kontrapunkt til oregano, moderere sin innvirkning.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com