De metalldetektorer brukt for Gold Prospecting

September 24

De metalldetektorer brukt for Gold Prospecting


En metalldetektor er en elektronisk enhet som registrerer metallgjenstander begravd under bakken, men metall oppdage for gull er relativt ny. Flere moderne teknologiselskaper har utviklet metalldetektorer er utformet for å finne gullkorn, men ingen metalldetektor øyeblikket finner bare gull og ingen annen type metall. Med prisen på gull øker daglig, er nye utbyggere legger til antall mennesker som søker denne edelt metall.

typer

Ifølge Radio Shack, er den mest brukte metalldetektor svært lav frekvens (VLF) type. Den bruker to spoler kombineres for å jobbe som en. Metallgjenstanden danner et magnetisk felt rundt det som sender ut signaler til detektoren. En annen type som brukes i å søke etter de edle metaller er pulsinduksjons (PI) type. Følsomheten av denne typen fører det til å ha problemer med å skille mellom verdifulle gjenstander og verdiløse seg. Nybegynnere foretrekker Beat-Frequency Oscillation (BFO) for sin enkelhet. Denne modellen kombinerer ikke spoler, og dermed skape en bred variasjon i frekvenser. Det er den minst kostbare av de tre.

Egenskaper

VFO detektorer har diskrimineringskretser som avbryter eller identifiserer spesifikke mål. Kretser som analyserer mål avgjøre om objektet er et stykke gull eller noe sånt som en spiker. VLF detektorer som er designet spesielt for gull prospecting, som opererer på et høyere senderfrekvens kan finne gull mål dypere i bakken. Skattejegere bruker PI oftere på grunn av sin ekstreme følsomhet. De er imidlertid mindre i stand til diskriminering. En BFO detektor sender jevn pulser fra en oscillator til hver spole, noe som resulterer i radiobølger. Metallgjenstander avgir et lydsignal når oppdaget.

betraktninger

Gold prospektemetalldetektorer utnytte nøyaktig kalibrerte diskriminering, noe som eliminerer falske avlesninger. De fleste av disse detektorer som er designet for å finne gullkorn, dupp og malmganger krever manuelle bakken balansekontroller. Tenk detektorer som har automatisk bakkesporing, som krever mindre justering. En generell detektoren fungerer godt for å finne smykker eller mynter, men vurdere fordelene ved en detektor optimalisert for nugget å oppdage for alvorlig gull prospecting. Vellykket prospekte kommer fra å forstå hjemkomsten av metalldetektor.

Tilbehør

Kvalitet hodetelefoner er et viktig tilbehør i elektronisk prospektering. Personlige preferanser dikterer hvilken type hodetelefoner å bruke. Tunge hodetelefoner dekker ørene helt og fungere godt i kjøligere klima, men lettere de er mer praktisk for varmere vær. Bruk hodetelefoner for å oppdage den minste tone endring når gullprospektering, da dette kan gjøre en forskjell i å finne de små nuggets. Annet nødvendig tilbehør for gull Prospector er en nugget scoop, en sparkel, en graving verktøy med en kappe, en hakke og en utstyrsbelte for å bære verktøy.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com