Hva er aluminiumsfolie godteripapir laget av?

January 3Til tross for den felles moniker, er aluminiumsfolie ikke brukes til å pakke inn godteri. Snarere er folie godteripapir laget av aluminium, sølv folie som erstattet aluminiumsfolie.

Hensikt

Metallfolie anvendes for fleksibel innpakning, fordi det gir en bedre barriere mot fuktighet og gasser enn noen enkelt papir eller plastmateriale, med en glans og farge som signaliserer kvalitet til forbrukerne.

Misforståelse

Metallfolie har eksistert i århundrer, og aluminiumsfolie var folien i bruk i begynnelsen av det 20. århundre. Men det hadde en tendens til å legge igjen en tin smak på matvarer det dekket. Selv om aluminiumsfolie hadde nesten helt erstattet aluminiumsfolie innen midten av århundret, det tidligere navnet vedvarer.

Utvikling

Produksjon av aluminiumsfolie begynte rundt 1903 i Frankrike, ved Gautschi, men moderne produksjon begynte med patentering av den kontinuerlige valseprosessen av Robert Victor Neher i 1910. Samme år åpnet han den første valse anlegg i Kreuzlingen, Sveits. I 1913, kommersiell produksjon av aluminiumsfolie begynte i USA. Folien ble brukt til å pakke Livet Savers, godteri og tyggegummi.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com