Slik installerer Glidelåser Bort vesker & kofferter

November 4

Slik installerer Glidelåser Bort vesker & kofferter


Vedlegget av en glidelås i en tote eller vesken kan legge til en dekorativ touch til antrekket ditt. Du har flere valg for hvordan å holde glidelåsen på plass. Ikke glem at hvis du ønsker å legge til flere pynt, kan du dekorere din glidelås på flere måter å gjøre det skiller seg ut.

Bruksanvisning

En Bestem hva slags glidelås ville se best på vesken. Det trenger ikke nødvendigvis å være funksjonell for å være dekorative. Jo tyngre glidelås, jo høyere mengde metall som brukes i tennene og kategorien, utlån et industrielt utseende til posen.

2 Bestem den eksakte glidelås lengden du ønsker å bruke. Ved hjelp av en symaskin, skape en sikksakksøm over enden av glidelåsen for å avslutte sporet. Klipp av overskytende.

3 Sy glidelåsen på plass på posen med bruk av symaskinen. Hvis du har valgt en mer industriell glidelås, bruker kraftig tråd, slik som den som brukes til å lage denim jeans og jakker. Hvis glidelåsen er mer delikat, bruk en lurex tråd for å sy den til posen.

4 Hvis posen stoffet er for tung til å tillate en symaskin til å feste glidelåsen ordentlig, vurdere å bruke et stoff krok-og-loop lås for å sikre glidelåsen. Stoff krok-og-løkkefester ofte har klebende bakside på begge sider av båndet og kan brukes til å feste baksiden av glidelåsen til stoffet med letthet.

5 Bruk stoff lim til å feste glidelåsen på en veske eller bag. Følg instruksjonene på pakken for å feste glidelåsen til posen.

6 pynte glidelås med en limt-lengden på dekorative stoff tape på hver side av glidelåsen. Legg blonder eller paljetter. Bruk stoff lim for best vedheft.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com