Teknikker for Crumb Glasur på et ark Cake

January 16

Teknikker for Crumb Glasur på et ark Cake


En av de mest vanlige frustrasjoner når mattering eller ising en kake er smuler fra kaken krype inn i blandingen og ødelegger tekstur og utseende av den ferdige kake. For å unngå dette stygge forekomst, bakere ofte belegge kake flater med smule ising eller smule belegg. Siden ark kaker bare har ett lag, de er den enkleste typen som skal gjelde smule ising.

Cake Forberedelse

Etter steking, grundig avkjøle kaken ved romtemperatur. Påskynde nedkjølingen ved nedkjøling kan føre til at kaken faller eller utvikle seg kondens på overflaten, noe som øker sannsynligheten for og størrelsen av smuler. Når kaken er helt avkjølt, om nødvendig, flate ut overflaten med en lang brødkniv med en sagtannet blad. For presis skjæring, plasserer ark kake panorere på en hylle i øyehøyde og stødig siden av kniven i den ene enden av langsidene av pannen. Ved hjelp av en, uavbrutt slicing bevegelse, sakte skjære toppen av inntil overflaten av kaken er i flukt med toppen av kjelen. Ta kaken ut av pannen og legg den på servering bord eller plate, cut-side opp. Ved hjelp av en kringle pensel med myk bust, forsiktig feie bort så mange smuler som mulig før du fortsetter.

Crumb Icing Ingredienser

Hvis du bruker en buttercream frosting, ganache eller kongelig glasur på toppen av kaken, kan det bli forvandlet til en smule ising ved tynning en del av det med litt melk eller vann. Den beste konsistens for den rasp isdannelse kan sammenlignes med en blanding av olje- og vannbasert maling. Tynnere icings siver inn i kaken i stedet for å lage en jevn base for den endelige frosting. Glasurer er ikke anbefalt for smule glasur som de normalt er klissete og tiltrekke smuler i stedet for å forsegle dem inn i overflaten.

Søknadsprosedyre

Med en offset spatel, scoop en porsjon glasur på midten av arket kaken. Spre glasuren fra overflaten ut til kantene og ned langs sidene, og legger mer etter behov og ofte tørke slikkepotten med en fuktig papir håndkle for å fjerne akkumulert smuler. Når overflaten er fullstendig belagt, for å kjøle kaken i ca. 20 minutter la glasur settet. Så lenge overflaten er glatt, ikke bli skremt hvis du fortsatt kan se smuler under glasur som de vil bli dekket med den endelige frosting. Vidt berører overflaten for å sørge for at det er satt før du påfører resten av frosting.

Tips og hint

Hvis du ikke har tid til å bruke den siste frosting rett etter smule ising tørker, vil glasur forsegle overflaten og holde kaken fuktig i noen timer. Bruk en non-stick cooking spray formulert for baking å belegge panner for baking å holde smuler på et minimum. Ved hjelp av mel i smurt stekepanner å lage kaker slippe lettere øker smule teller.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com