Hvordan lage stearinlys Candlelight Minnesmerker

September 3

Hvordan lage stearinlys Candlelight Minnesmerker


Candlelight minnesmerker er en elegant og gjennomtenkt måte å hedre en savnet kjær. Det er spesielt rørende for mennesker brakt sammen av samme tap å tenne et lys fra en hoved en, som representerer ånden av den personen som har gått. Stearinlys og forsyninger for en levende lys memorial service er tilgjengelig på håndverket eller stearinlys butikker, men du kan også gjøre dem hjemme med svært liten innsats, forlater rommet i minne budsjettet for andre viktige innslag. Smalner med papir bobeche krage for å beskytte hendene fra voks som er aktuelle, som er votive lys med votive kopper.

Bruksanvisning

1 Legg ut et ark med bivoks. Plasser en veke som er minst 2 inches lenger enn du vil at lyset skal være langs kanten av bivoks og rull så tett som mulig inn i en taper stearinlys. Dette er den enkleste måten å lage en taper stearinlys. Trim veken før bruk.

2 Cut pergament ark inn 3 tommers sirkler. Plasser hver bakepapir bobeche på piercing pad og pierce direkte i midten av papiret. Det er også mulig å kjøpe 3-tommers papir kniplinger doilies og pierce de for en mer estetisk tiltalende ser bobeche eller Posy krage.

3 Gi hver deltaker av minnesmerket en taper stearinlys og en papir bobeche å skyves nedover skaftet av lyset hviler litt over hånden hennes, beskytter den mot smeltet voks.

1 Fyll den nederste halvdelen av dobbel kjele med vann og sette den på en ovn på høy varme til å koke.

2 Plasser votive voks i den øverste delen av vannbad. Fargestoff og duft oljer er valgfrie ting du kan bruke til å ytterligere tilpasse stearinlys. Legg dem til voksen hvis du bruker dem. Plasser den øverste halvdelen av dobbel kjele over nedre halvdel når vannet er på en rullende koke.

3 Smør innsiden av metall votive stearinlys mold med mugg utgivelsen spray. Du kan unngå dette trinnet helt og spare tid og penger ved å bruke glasset votive kopper du vil sette lys inn når de er ferdig som mold, derav eliminerer behovet for muggsopp og mugg utgivelsen spray.

4 Rett ut dine pre-tabbed veker og sett dem til side.

5 Hell smeltet voks inn i votive stearinlys muggsopp eller inn i glass votive kopper. Når smeltet kan du sjekke temperaturen med et termometer; 79,4 grader C vil være den omtrentlige temperaturen du ønsker. Dette vil være første hell. Lagre leftover voks for andre hell. Slå av kokende vann og ta den ut av brenneren.

6 Avkjøl lyslykter til voksen begynner å gel. En etter en plass de forhånds tabbed veker inn i votive lys metall enden først, og skyv metall til bunnen. Voksen vil være kul nok nå ikke å smelte veken seg selv, noe som gjør det vanskelig å holde den rett.

7 Avkjøl lyslykter helt; dette kan ta et par timer. Som voksen kjøles ned vil det hule i mot midten rundt veken. Varm opp left voks til omtrent 87,8 ° C. Den høyere varme for den andre hell forenkler den første og andre voks pours å følge hverandre. Når voksen er ved riktig temperatur, hell det inn i hulrommene rundt vekene og deretter la lyslykter igjen avkjøles helt.

8 Fjern lyslykter fra formene hvis du bruker en form og deretter plassere stearinlys i et glass votive cup. Hvis du har brukt et glass votive cup som en mold er det ikke nødvendig å fjerne stearinlys.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com