Hvordan lage skissene

June 10

Hvordan lage skissene


Blueprints brukes til å vise detaljerte skjemaer for bygg og landskapsprosjekter. For det meste sett ovenfra, tegninger viser hvor dører, ledninger og andre strukturelle aspekter bør installeres. Typiske blåkopier inkluderer høyder, planløsninger, elektriske oppsett og VVS-systemer, ifølge house designere nettsiden. Selv om skissene kan lages for hånd, gjør blåkopi etableringen programvare prosessen mye raskere og mer nøyaktig. Det finnes mange programmer for å lage tegninger som fungerer for både profesjonelle og amatører.

Bruksanvisning

1 Kjøp og installere Autodesk AutoCAD, den fremste programvare for å lage profesjonelle og detaljerte tegninger. AutoCAD har blitt brukt til å skape viktige bygninger for Marriott, Sacramento fylke og Lessard konsernet i henhold til AutoCAD nettstedet. I tillegg til å skape store tegninger av landskap, kontorbygg og boliger, kan AutoCAD også brukes til å lage 3D-modeller av skissene. Bruke programvaren til å visualisere prosjektet før du begynner å bygge. AutoCAD er best brukt for produksjon, arkitektur og byggeprosjekter.

2 Last ned og installer Digital Canal SolidBuilder programvare. Denne programvaren kan brukes til å lage tradisjonell 2D, topp-view blåkopier. Den har også funksjoner for å hjelpe brukerne lage 3D skalamodeller av sitt arbeid. Velg blåkopi stiler som presenterer design med fargede linjer på en svart bakgrunn eller svarte linjer på hvit bakgrunn avhengig av dine visuelle standarder. Det kan også produsere den tradisjonelle blåkopi standard hvite linjer på en blå bakgrunn. Input en 3D-modell i SolidBuilder og programmet vil automatisk opprette en arbeidsgruppe blåkopi. Lag enkle plantegninger eller legge til flere detaljer for nøyaktige tegninger.

3 Kjøp og installere Smartdraw. Dette blåkopi program kommer med en gratis prøvemodus hvis du ønsker å prøve det ut før du kjøper den. Lag enkle eller detaljerte plantegninger og plantegninger, eller lage omfattende prosjektering og koblingsskjemaer. Selv om du kan bruke Smartdraw for blåkopier, det har mange andre nyttige funksjoner også, inkludert tidslinje, flytskjema og presentasjon opprettelse alternativer. Bruk Smartdraw å opprette bolig eller kommersielle landskapsprosjekter fra en topp-ned-visning. Programmet leveres med innebygde bilder for å gjøre å legge planter, dører og møbler til din blåkopi mye raskere.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com