Slik feilsøker KitchenAid kjøleskapsdøren Problemer

June 26

Slik feilsøker KitchenAid kjøleskapsdøren Problemer


Når KitchenAid kjøleskapsdøren har feil eller trenger reparasjoner, kan det påvirke funksjonen av hele kjøleskapet, selv fryseren. Det kan ikke kult riktig eller tine ordentlig, eller lyset kan ikke komme på når du åpner døren. Ved feilsøking problemer med døren, kan du være i stand til å foreta små justeringer eller mindre reparasjoner snarere enn å erstatte hele KitchenAid kjøleskapsdøren.

Bruksanvisning

1 Kontroller KitchenAid kjøleskapsdøren for å se om du har en bryter som sier "Energy Saver" eller noe sånt som dette. Hvis du får kondens inni kjøleskapet ditt, kan denne bryteren være ødelagt. Vri bryteren til motsatt innstilling og vente 24 timer. Hvis du hadde kondens, og det nå forsvinner, bryteren var i feil setting. Hvis ingenting skjer, og du fortsatt har kondens, kan det hende du trenger en ny bryter.

2 Inspiser hengslene på KitchenAid kjøleskapsdøren. Hvis en hengsel er forskjøvet og døren ikke sitte flush når det er kaldt, vil kjøleskapet ikke kult riktig og kan bygge opp kondens rundt pakningen og inne i kjøleskapet. Du må kanskje stramme boltene på hengslene med en skiftenøkkel for å løse dette problemet. Hvis hengslene er bøyd, må du kjøpe nye hengsler og erstatte de gamle.

3 Sjekk om KitchenAid kjøleskapsdøren pakning gir en god forsegling. Åpne døren, holder en dollar bill mot pakningen så halvparten av det stikker ut når du lukker døren, og prøve å trekke dollar bill ut mens døren er stengt. Hvis du føler motstand til pull, er pakningen holder døren tett lukket. Prøve av dette opp og ned deler av døren. Hvis dollarseddel trekker ut uten motstand, må du erstatte døren pakningen.

4 Kontroller om fryserdøren stiller åpne når du lukker kjøleskapdøren. Hvis det dukker åpen, må du kanskje å heve fronten brygger på kjøleskapet for å sikre at hver av dørene er ordentlig lukket.

5 Test bryteren på innsiden av døren som driver lyspæren. Lyset bør gå av og på når du trykker på og slipper bryteren. Hvis lyset er ute permanent, først prøve å sette en ny pære i stedet. Hvis dette ikke fungerer, kan det hende du må skifte lysbryter eller justere døren slik at den berører bryteren når du lukker.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com