Hvordan lage fest Vesker

December 12

Hvordan lage fest Vesker


Et parti bag, eller en "goody bag" som det ofte kalles, er en måte å vise dine party gjester takknemlighet for å delta på arrangementet. De trenger ikke å bli fylt med vanvittig dyre favoriserer, de må bare være gjennomtenkt og passer for anledningen. Det er ingen regel for hva du skal plassere i et parti bag eller hva slags emballasje du bør bruke, bare sørg for at du har nok for alle gjestene.

Bruksanvisning

1 Relate partiet bag til anledningen. Hvis du kaster en barneselskap, bør du alltid ta med godteri, små leker og andre minner som fløyter, fest vifter og selv streamere for barna. Hvis du kaster en baby shower, nyhet baby elementer og dekorasjoner er hensiktsmessig.

2 Bestem deg for hvilken type emballasje. Det er ingen vitenskap til dette, er heller ingen avgjørelse som du må kjøpe poser fra en butikk. Du kan velge å gjøre poser ut av billig materiale å tilpasse eller koordinere med ditt arrangement. Eller du kan kjøpe billig favør bokser fra din lokale hobbybutikk som kommer pre-dekorert. Valget er ditt, og avhenger av hva du har tenkt å sette inne i boksene.

3 Gjør alle dine gjester føler seg inkludert. Vurdere hva slags folk kommer til festen slik at du kan velge gaver til inne partiet poser som de vil sette pris på. Hvis det meste kvinner planlegger festen, body lotion og dufter er en folkemengde pleaser. Hvis det er en blanding av menn og kvinner, velge kjønnsnøytrale elementer som bøker eller gave tokens. For barn, godteri og leker er alltid et trygt alternativ og passer for alle kjønn.

4 Tenk på det som en måte å memorialise dagen. Det er ingen plikt til å tilby partiet poser, men de er alltid verdsatt for gjester som tok tid ut av dagen til å feire deg. De er spesielt nødvendig for alle som hjalp deg å planlegge arrangementet. Pass derfor på at partiet poser si noe om hendelsen. For eksempel kan baby shower partiet poser har baby-tema dekorasjoner eller minner. Bursdagsfeiring kan inneholde bilder av celebrator. Mulighetene er uendelige, avhengig av type hendelse som blir feiret.

5 Gjør den. Ingenting sier takknemlighet mer enn personlige gaver. Inkluder godteri eller mint bokser som erkjenner dagens arrangement på etiketten, komplett med navnet på hendelsen og datoen. Eller du kan velge å tilby monogram gaver som dine gjester vil sette pris på.

6 Ta en telling av antall gjester. De største parti kasteren faux pas er å ikke ha nok fester for alle. Det er en god idé å gjøre ekstra, bare i tilfelle noen på festen bringer sammen en gjest. Du kan bruke litt ekstra, men du kan være sikker på at alle vil motta en fest bag.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com