Hvordan fjerne gule øyne i photoshop

May 7

Hvordan fjerne gule øyne i photoshop


Selv om mennesker kan være under angrep fra den djevelske "røde øyne" effekt når en kameraets flash sammenstøt med portrett belysning situasjon, dine hårete venner lide et annet utseende - gult øye. På grunn av øyet make-up av noen dyr, spesielt katter og hunder, deres øyne tar i og reflekterer en flash annerledes, forårsaker en alien-lignende gule glød i din ellers perfekt bilde. Riktig gult øye med et par raske klikk i et grafikk program som Adobe Photoshop og sette kjæledyret peepers tilbake på skjermen.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop, klikker du på "File" -menyen og klikk "Åpne". Bla til bildet med den gule øyne til å fikse og dobbeltklikker på filen, som åpner i Photoshop arbeidsområdet.

2 Klikk på "Window" menyen og klikk "Lag" for å åpne "Layers" palett, med et enkelt lag som heter bakgrunn.

3 Klikk på "Magnify" verktøyet på bunnen av "Tools" paletten og zoom i et av øynene.

4 Klikk på "Lasso" verktøyet og tegne et omriss rundt den glødende delen av øyet; du skal jobbe på ett øye av gangen. Når du ser blinkende stiplede linjer, høyreklikk inni dem og velg "Layer via Copy." Legg merke til en ny Layer 1 er lagt til "Layers" palett.

5 Klikk på "Image" menyen, klikk "Justeringer" og velg "Hue / Saturation". Dra "Hue / Saturation" vinduet til høyre slik at du kan se både den og bildet ditt.

6 Skyv "Saturation" bar til venstre sakte, redusere mengden av gult i øyet. Skyv "Lightness" bar til venstre, ta bort noe av gløden og mørkere i øyet. Skyv "Hue" bar til venstre eller høyre for å endre farge øyet fra gul til kjæledyr eller personens naturlige øyenfarge. Skriv ned tallene i alle tre boksene på vinduet og klikk på "OK" -knappen.

7 Klikk på bakgrunnslaget på "Layers" palett og gjenta "Lasso", "Layer via Copy", "Bilde", "justering" og "Hue / Saturation" -prosessen. I stedet for å bruke "Hue / Saturation" glidebryterne, skriv inn tallene du skrev ned for å sikre at du får de to øynene nøyaktig samme farge. Klikk på "OK" -knappen når fornøyd.

8 Klikk på det lille foret ikonet øverst til høyre i "Layers" palett. Velg "Flat ut bilde." Alle tre lag sammen til en.

9 Klikk på "File" -menyen, klikk "Lagre som" og skriver inn et nytt navn på bildet. Dette sikrer at du er i stand til å få tilgang til den originale hvis ønskelig.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com