Ideer for ombygging kjøkken og stue vegger

August 23

Ideer for ombygging kjøkken og stue vegger


Skillevegger er en allsidig måte å definere og skape rom i et hjem. De kan brukes til å skape en koselig frokost nook i et kjøkken eller en liten spiseplass i stue plass. Du kan utforme en partisjon, slik at den utfyller vegg mønstre og farger eller har et utseende av sine egne. Bruk ideer til oppussing og gi et friskt utseende til gjeldende partisjoner, eller bruke ideer for å skape en total makeover.

Japanske Shoji skjermer

Remodel partisjoner i en moderne eller asiatisk-inspirerte stue i et hjem, leilighet eller loft med japanske Shoji skjermer. Shoji skjermer kan definere og legge områder og gi din egen stue en fredelig Zen kvalitet. Installer to sett med spor på gulv og tak for å skyve Shoji paneler for å skape en total eller delvis partisjonert plass. Vær kreativ i valg av materialer for skjermene ved å sammenligne dine preferanser for skinne rispapir paneler eller velger å bruke stoff eller spesialpapir fra din lokale kunst forsyne eller håndverket butikker. Bruk skjermer i en stue innstilling og definere en koselig oase for å lese bøker, høre på musikk eller å lage en japansk stil tatami plass i stua for å spise middag.

Shutter og lamellen Panels

En enkel idé for ombygging en skillevegg mellom en plass på kjøkkenet er å bruke ferdiglagde raster paneler og skodder. Denne teknikken kan brukes til enten et gulv-til-tak-partisjon eller en benkeplate partisjon på en frokost bar som skiller stue eller spisestue plass fra kjøkkenet. Fordelen med å bruke skodder er at du kan opprette partisjonen oppussing som en gjør-det-selv prosjekt. Den største oppgaven vil være å hengsle panelene sammen og installere et spor på taket. Trepersienner kan være farget og ferdig eller malt for å koordinere med rommet og vegg farger. Brede, plantasje-stil skodder vil gi kos til rommet og kan brukes til å dekorere stiler som spenner fra land til tradisjonelle.

Pipe og Drape Technique

En billig idé for ombygging partisjoner er å bruke en vanlig teknikk messe og teaterbransjen: rør og drapere. Bruk lett metall eller plast PVC-rør for å fungere som overtrekket stang. Lag sømmer bred nok til å sette inn røret. Den draperi stoff kan bli buntet og samlet eller venstre flat. Bruk samme stoff design eller mikse og matche mønstre og teksturer. Skilleveggen kan kjøre avstand fra gulv til tak, kan du lage en kort partisjon eller rave og flette røret og drapere partisjon, slik at du kan titte og se inne på kjøkkenet eller i stuen området bak skilleveggen.

Pipe og Glass

Et alternativ idé å rør og drapere er å installere polert krom rør og glasspaneler fra gulv til tak for en ultra-elegant moderne utseende. Glasset kan være klart, frostet eller gravert med grafikk. Denne ideen kan være ganske effektiv i en moderne stil hjem eller loft. Det vil holde strukturen og planløsning åpen og flyter og likevel oppnå det overordnede målet om å skape en separert eller partisjonert plass og kan brukes til oppussing partisjonen for enten en stue eller kjøkken.

Bokhylle Partition

Bokhyller kan brukes som en multipurpose basen idé for å skape en partisjon for stue eller kjøkken. Bokhylla kan lagre kokebøker og aksent stykker for kjøkkenet, eller biblioteket av alle slags bøker i stuen. Du kan opprette en permanent vegg bak bokhyller ved å installere gips. For å gi partisjonen en sømløs utseende, kan du male bokhyller og vegger i samme farge. Alternative ideer er å male veggen i en kontrastfarge, legge teksturert bakgrunn eller til og med bruke en kombinasjon av skum og stoff for å dempe støy og lydisolerte aktiviteter mellom stue eller kjøkken mellomrom.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com