En 30 års jubileum gave til menn

September 3

En 30 års jubileum gave til menn


Gaven av perler markerer 30 års bryllupsdag, tradisjonelt kjent som perle jubileum. Når shopping for en kvinne, du vanligvis plukke opp et smykke og kaller det en dag. Med menn, er det litt mer komplisert, hvis bare fordi perle Innredningen er så vanskelig å komme med. En 30-årsjubileum gave til en mann kan inneholde noen perle tilbehør, men ideer også fokusere på ferie og andre ting.

Tilbehør

Kjøpe tilbehør for ham som er laget av perle eller perlemor. For en mann som liker å kle seg eller har til å bære formelle antrekk, velge et par elegante mansjettknapper med perlemor knapper. En klokke er også passende som en 30th anniversary gave, og hvilken type du velger avhenger av budsjettet. Perlemor møtt klokker er ganske dyrt, men de med perlemor aksenter er mer budsjettvennlig. Du kan også velge en klokke med bittesmå perler eller perle stykker markerer tallene på ansiktet. Perlemor og perle-dekorert tie stifter passer også perle tema.

pearling Vacation

Unn mannen til en pearling ferie som viser ham nøyaktig hvor dykkere finne perler. Designere lage og dekorere elementer med både ferskvann og saltvann perler. På sin reise, arrangere en tur til en perle gården. Han får sjansen til å se hvordan østers er vokst og perler høstes og rengjøres. Gi ham sjansen til å gjøre andre aktiviteter og se andre steder på sin reise, samtidig som det gir et nikk til den tradisjonelle perle gave. Tahiti, Japan, Kina, Hawaii og selv Tennessee er hjemmet til perle gårder.

Feire Years

Gi ham 30 gaver som feirer sine år med gift lykke. Hvis han er din ektefelle, og deretter gjøre ham en liten bok med 30 hjemmelagde kuponger inne. Hver kupong er innløses for noe, for eksempel en dag på golfbanen, en kveld med gutta eller, hans favoritt hjemmelaget måltid. Du kan også gjøre ham en utklippsbok med nøyaktig 30 sider og vie hver side til en annen øyeblikk i livet ditt.

Hjem dekorasjoner

Behandle en mann som røyker en 30 års bryllupsdag gave av en perlemor sigarett boks eller sigar boksen. Toppen av boksen løfter opp, avslører avtakbare skuffer inni for å holde og lagring av sigaretter eller sigarer. En perlemor lettere har en klassisk og elegant utseende som ikke bare passer inn med perle jubileum, men også har en funksjonell hensikt. Eller, velger en mor-av-perle kort sak og matchende nøkkelring. Innsiden av boksen er riktig størrelse for lagring av en kortstokk. En klokke med en mor-av-perle ansikt appellerer til ikke-røykere og røykere likt.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com