Hva bruker du til å isolere damprør

April 30

Hva bruker du til å isolere damprør


Mens damprør er fortsatt brukes i mange boliger og bygninger for varme og regulere temperatur, kan rørene representere en enorm kostnad for hus i tapt varme og brenne fare for huseiere, sine små barn og deres kjæledyr. Med riktig kunnskap, kan damprørene isoleres for å spare penger på strømregningen, samtidig som din kjeller eller loft trygt for alle.

rørdiameter

Hvis du bestemmer deg for å varme opp boligen din mer effektivt ved isolasjons dine damp rør, må du tenke på omkretsen av rørene. Dette vil avgjøre hvor mye isolasjon du trenger og styrken på isolasjon du vil kreve. Den ytre omkrets av røret vil bestemme hvor mye varme går tapt (jo større rør, jo mer energi blir overført, og mer energi blir tapt). I tillegg, hvis flere rør som ligger i nærheten av hverandre - bunched sammen i lange rekker - du må kanskje justere den type isolasjon du bruker fra noe tykk og billig å noe tynnere med mer reflekterende kraft.

Hvorfor du er Isolasjons

Å finne ut hvorfor du ønsker å isolere er viktigst før du bestemmer deg for å isolere dine damprør. Hvis du er ute etter å spare penger på strømregningen, kan du kreve en isolasjon strategi som kan minimere energitap. Denne type isolasjon kan kreve to lag og en betydelig investering. På den annen side, hvis de aktuelle rørene er i en offentlig del av huset (for eksempel i en "Sears Home", slike som er vanlig i det nordøstlige USA, og som bruker damprør som veve inn og ut av huset) kan du trenger å investere i mer estetisk vennlig, men mindre energieffektive isolasjon, slik som vinyl eller plast boksing.

Typer Isolasjon

For isolerende damp rør, er de fleste noen nonliquid isolasjon akseptabelt, og mye av valget er avhengig av formålet for isolerende damprørene. Glassfiber (stiv fiber) isolasjon er en foretrukket fremgangsmåte for isolering av høytemperatur-rør. Polystyren beslag over rørene er mindre energieffektive, men er bedre egnet for offentlige steder og vil hindre en myriade av skader. Selv om det er mulig å bruke sprayet skum isolasjon for skjøter og inventar er sprayet skum isolasjon anbefales ikke. Damprør kan svette, og hvis ikke får den riktige mengde av ventilasjon, kan svetten kompromittere integriteten til isolasjon og til og med tilveiebringe et sted for bakterier og andre allergener å fester.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com