Tre sunroom ideer

August 11

Tre sunroom ideer


Sunrooms er festet til hovedhuset og ofte er vedlagt rom, selv om noen ikke alltid er vedlagt. Tre sunrooms skape illusjonen av å være både innendørs og utendørs. De gir en plass for avslapping og noen ganger brukes for drivhus, lekeområder for barn eller oppholdsrom.

window Blinds

Tre sunrooms er kjent for å være lyse og luftige. Alle vinduene tillate noen omkringliggende natur utsikt som kan nytes. Persienner er en god idé for en sunroom; selv om "sol" er i navnet, det er tider når solstrålene kanskje vil holdes ute. Installere persienner gir deg muligheten til å holde lyset ute når det ikke er ønsket. Du bør også vurdere å installere utendørs persienner som et alternativ til innendørs persienner; riktig installert utvendige vinterhage persienner kan holde opp til 90% av solstrålene ut. Den mest populære stoffet for utvendige persienner er mesh, fordi det gir noen synlig samtidig påtrengende sollys ut av rommet.

gulv

Tre sunrooms tendens til å ha flere vinduer enn gjennomsnittet rom, slik at mer lys inn, noe som kan være skadelig for sunroom gulvet. Sunroom gulv bør være i stand til å tåle mange timer med sollys og år med foten trafikk. Det beste alternativet for en tre sunroom etasje er flis. Andre etasje alternativer er laminat eller parkett; men vil heller ikke tåle sunrooms slitasje samt fliser. Tile er lett å rengjøre, fuktbestandig og kan absorbere varme under varme sommerdager og fortsatt bidra til å holde gulvet og rommet kjølig.

Wood Sunroom Design Phase

Sunrooms er i siste instans en del av ditt hjem interiør og bør ses på som en indre rom i sunroom designfasen. Det viktigste å vurdere i utformingen er formålene sunroom vil tjene (stue, underholdende, barna lekerom og så videre). Andre ting å vurdere er forholdet mellom sunroom til hjemmet, treslag (sedertre, eik eller annen type), størrelsen og formen på rommet. Tre sunroom design har ofte mulighet for vindus tak, skaper en perfekt ekteskap mellom innendørs plass og uterom. Hvis du bygger et nytt tre sunroom i hjemmet ditt, kan du leie en entreprenør eller bygge det selv. Wood sunroom gjør-det-selv-sett er tilgjengelige, noe som kan spare mye penger, men vær sikker på at du har ferdighetene til å få jobben gjort før du forplikte seg til å bygge og utforme rommet selv.

Sunroom Interior Design Ideas

Når sunroom er ferdig og klar til å bli innredet, vurdere ulike ideer for interiørdesign. Lett og luftig bør være tema, med lyse farger, lys tynne gardiner, og andre vindu behandlinger for å la lyset inn og ut når du ønsker. Møbler bør utfylle tre innramming av sunroom; flettet og rotting er populære møbler alternativer for en tre sunroom. Til syvende og sist, bør innredningen være om funksjon og komfort. Puter er et must i sunroom; de kan fullføre en dekor tema samtidig som det gir et behagelig sted å hvile. Husk å ta med rikelig med sitteplasser i design. Lagerrom alltid komme godt med for å holde ting organisert, spesielt hvis sunroom vil fungere som et drivhus. Andre ting å vurdere er natt belysning, takvifter og selv vann funksjoner for å fullføre den ultimate atmosfære av velvære.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com